ööh ...

blev min underbara rubrik idag!

Har tyvärr inte kunnat uppdatera särskilt bra i bloggen, och det kommer jag inte kunna göra i fortsättningen heller. För imorgon bär det av! Vi stickker till italien.. 4 kommer taxin imorgon, vilket betyder att jag måste gå upp vid typ 3, vilket bertyder att jag borde sova för länge sen. Dessutom har jag sagt till vissa att jag ska försöka komma in på msn vid 2... så vi får se :s.

Vi stannar i italien i 12 dar, komemr ha till gång till data typ två gånger kanske, så då ska jag försöka skriva så långt som möjligt.

För övrifgt så har jag blivit ännu mera såld på Sebastian Krantz! ! Har snackat med både honom och hans flickvän på msn, har deras bilddagbok, bloggar allt. haha, känner mej som fetaste förföljaren..



Trodde det kunde bli nått mellan oss, men nu vet jag inte längre. Svaren på mina sms blir kortare och kortare, det känns som du inte längre bryr dej om att det nångång kan bli ett vi. även fast det är en av de saker jag önskar mej mest av allt så vet jag inte längre.. det kändes så bra först, sen blev det förstört och nu vet jag inte längre vad jag ska tänka och tycka. du betyder så fucking mkt för mej, men jag tror inte du känner samma sak. jag är fortfarande inte säker, men det känns som att det är så det är. känns som om du har gett upp redan innan det börjat. när jag pratar med mina vänner är all de säger "han är en player, skit i honom", men jag vet inte om jag kan skita i allt så lätt. snälla, kan du hjälpa mej förstå? <3

Kommentarer tack !

Asså ni få men trogna läsare jag har tycker jag får börja kommentera lite mer ! :) det är kul att veta vilka det är som läser och vad folk tycker! Så börja med det!

Kommentera mera ! Kommentera mera ! Kommentera mera ! Kommentera mera ! Kommentera mera ! :)

Natti ! :)<3

YEEEES ! :D

Som ni kanske precis märkte så blev mitt inlägg sparat så jag kunde publisera det! :D

haha, fan vad glad jag bleev ! var bara tvungen att skriva det! Juste, imorgon ska jag föröska få tag på lite bilder från ställen där vi ska vara på på kreta :)

Godnatt, och se till att sova rikitgt gott ! :D<3

smygare..

haha, jag är bäst på att lura mamma o pappa. dem trodde att jag skulle plocka undan det på min säng och sedan lägga mej, men nej nej. jag väntar tills dem lagt sej och sen fixar jag med min data på mitt rum och är inne där ! :) haha, visst är den typ fett seg, men det är bättre än inget, right! :D

Imorgon, eller rättare sagt senare idag.. ´har vi komfa möte. HAr inte varit på nåt av de tidigare så jag är typ fett nervös :s. Asså ellen berättade attde typgjorde charader osv. sådant som jag, som är ganska blyg hatar! tänk att gå upp och visa nått som man inte vet hur man ska göra, och ingen fattar nått. Dessutom har jag räknar och det är typ 48 pers som ska på lägret. och så vittjag vet är alla på det dära mötet oxå :s. inte så lockande att gå dit asså "/

nu ska jag typ fortsätta att snacka runt på msn och så..  : ) 

Good natt.. :)<3

btw, om de dära före och efter bilderna på mina ögonbryn, hehe, jag´glömde ta före bilder så det blir tyvärr inget av det "/- 

Fuck bajskorv.

USCH! nu kom jag på en andledning till varför jag typ aldrig bloggar på denhär datan!!! det är för att allt försvinner när man ska publicera! :@ jag skrev värsta långa inlägget, och nu är klockan för mkt. eller rätterare sagt så PALLAR jag inte skirva om det.

GOD NATT ! "/

Bloggen fick mig att göra nytta !

imorse, om man få kalla klockan typ 2 imorse, så vad jag typ heelt uttråkad. så kom jag på att mamma hade ju köpt en ny tröja till mig, jätte söt! så jag tänkte vara lite wannabe kenza och alla modebloggare och göra en "dagens outfit" som det så fint kallas. Men sen när jag började ta bilder märkta jag att det såg jävligt stökigt ut. så jg började städa.. jag lade upp skit mkt grejer på mitt rum och började fixa med min väska jag hade på lägret, ja den stog kvar! sen kom jag på det att jag kan jag ta bilderna nån annan stans så jag gick till badrummet och tog den istället.

Så typiskt mig, börjar städa, sen gör jag inte klart det! Så nu ser det värre u tän innan. dessutom måste jag fixa det innan jag läger mej för min säng är bombaaad "/

I alla fall, jag gick till badrumemt fö rat försöka få nån bra bild. men det var fan omöjligt? jag fattar inte hur alla ni som tar "dagens outfit" bilder typ varje dag pallar? haha så här fina blev några av bilderna x) ( fick förresten höra av Serran att x) är en "emo smiley"  xD nån mer som hört det ? )




Haha, inte direkt nån bra bild. dessutom så fuckar det sej när jga sk avända den "/. Jag tog nog några osm var lit ebättre men asså datan cp'ar och pappa tjatar så jag får väl ta och lägga mej nu!

Godnatt! sov sött nu peeeople! Dröm om mej! :)<3

nån mer än jag som tyckte tröjan var super gullig :)? kanske lite mycket mönster, så man får passa sig med vad man har till ; ). Tänkte direkt på Kenza när jag såg den, vet inte rikitgt varför.


Design tips?

Jag har tänkt att byta design nu igen, tycker den är så tråkig och amatörig. haha, visst jagär amatör. men det är ju ändå roligare om bloggen ser lite "proffsig" ut :) ? Det ända jag vet just nu är att jag vill ha med mitt namn, inte min blogg adress. och att  jag vill ha den svart vit med nån färg här och var, men det får inte bli för mörkt! Dessutom så vill jag ha nån/några bilder på mej, här kommer det stooora problemet. jag har inga bra bilder på mej :S? haha, nån som har tips :P
Sen vet ju jag att det finns folk som gör designar och lottar ut eller ger ut. men de få jag har hittat som "gör på beställning" gratis, de vill ha ens lösenord mm. och är det inte nån jag litar på vill jag inte ge ut sånt.. "/ Hjäälp !


nu måste jag ladda över lite bilder till datan. kommer ett till snabbis inlägg ikväll! :)<3

puss!


En konstig sak jag har tänkt på...

.. är att jag kan känna mitt hjärta slå skit mycket i kroppen. det är mest i magen, där det typ drar ihop sig mellan ibland. Jag tänkte på det både igår och idag att jag kan faktikst se mitt hjärta slå. Jag ser lixom att det "ploppar" ut och tillbax, ut och tillbax. det är faktiskt ganska läskigt. men ser både vis själva hjärtat och vid vänstra delen av magen, typ vid revbenens slut.

nån mer än jag som har ett starkt slagande (rätt :s ?) hjärta? :s

Puss! :) <3


gårdagen + morgonen

så, gårdagen blev väl i stortsett som planerat. Jag o ellen cyklade till stinsen, mötte issa på vägen och hon hänkade. Se noppade vi ögonbryna (gjorde inte så jävla ont, asså man började ju gråta, men inte för att det gör ont!), eftre det gick vi väl runt lite. Träffade palle som var och fikade med sin maadre mm.
väl hemma så var jag och ellen inne på datan, kolla tv och bara allmänt tog det lungaan..  Jag stack hem vid typ halv 12 för att  "sova", ak.a sitta inne på min data och ha det nice. haha, tyvärr är min data gaaaanska seg, vet itne vad som hänt. men det går bra ! 


Idag vaknade jag väl för typ en timma sen. innan nu har jag ätit "frukost" ( en hallonglass, en päronglass, en päronsplitt och tre tobleronebitar och typ 1000 riskakakor). haha, rikitgt nyttigt! Men, min pappa sa att jag tyckte var "mager" så det är väl bra om jag äter upp mig lite? x)

Nu ska jag gå och kolla om vi har nånting ätbart mer, som gärna är liiite nyttigere! ;) <3


x) fyfaan, jag har verkligen ätit för många sånnahära !

Planer för dagen

Så, då var dagens planer satta. sancakde emd ellen för ett tag sen så vi ska gitta till sinsen och fixa ögonbryna. är det nån som gjort på salong förut om man säger så? tror det kommer göra jävligt ont, precis osm ellen sa efter sitt förra besök där. "/ ,men "vill man vara fin får man lida pin" right? ;) 
Haha, efter besöket där får vi väl se vad som händer.. är antagligen mer med ellen, men det är inget bestämt.. 

Haha, kan ju ta "för och efter bilder så får vi se hur det blir?

Nu måste jag duka bordet annars dampar pappa loss, (a)


byye, hanky (panky) :)<3


Haha, det här ska väl föreställa mej nu då, snyggt va ? x)

Snygg-dag..

Är det bara jag eller har alla sådana mornar när man vaknar, kollar sig i spegeln och blir glad över vad man ser? Oftast när jag kollar mig i spegeln irriterar jag mej över nånting tex. en finne som börjar blomma upp eller att man ser tjock ut i ett visst plagg. Men idag när jag kollade mig i spegeln blev jag ganska nöjd, ingen finne, mitt hår var inte platt nöjd med min kropp (trots att det fortfarande finns massa saker jag gärna skulle ändra!) och allt kändes bara bra. Så vill jag känna varje dag, tänk att veta varje morgon att jag ser bra ut, jag kan vara stolt över hur jag ser ut.

looove, H <3

Oj :S

Jag såg nyss att det blev massa kommentarer på mitt inlägg "back at hooome" och fattar inte varför? Asså alla du eller ni som håller på och skriver saker säjjer bara palla!? Asså seriöst, du säjer att jag har ett tråkigt liv och blablabla men ändå är det du som sitter och kommenterar massa töntiga saker, som förresten inte är sanna?! Palla!!
Jag blev verkligen dessutom irriterad för det är någon som har kommenterat i elinporsklints blogg om att hon är ful under mitt namn?! Asså fy fan för sådana människor!

Usch! Jag som tyckte det skulle bli kul att komma tillbaka och börja blogga igen! :@

förlååååt

Så, jag råkade glömma att berätta för er trogna (men få) läsare jag har att jag skull epå volleyboll läger och sedan iväg till eknö och att jag inte ksul ekunna få tag på data. men nu när alla vet det är det ju lungt.. (a)

Haha, volleyboll lägret var i falköping ( du vet där utanför gbg där det alltid luktar koskit ?). mesta delen av dagarna tränade och duschade vi, annars så typ åt eller sov vi. de få stunderna vi fick över spenderade jag och inez var då...? För övrigt tänker jag inte berätta mer vad som hände där nere, uppe (?) jag suuger balle på geografi :S, eftersom det var väldigt jobbigt för mig.

Dagarna på eknö var väl tre om jag räknade rätt, asså det var så galet tråkigt! Förlåt alla men det var det verkligen, enda ljuspunkten var att träffa alla (kusiner, farmor, farfar och alla) och sedan anär jga fick köra 4-hjuling. eftresom det inte fanns nånting att göra slösade jag bort typ 200 kronor på att smsa, så nu är pengarna slut... igen! "/

Nu hade jag tänkt att sno brorsans mobil och sms:a lite med den istället (a)

oupsiiie, det borde jag inte skrivit... mamma och pappa typ läser min blogg börjar jag misstänka.. Usch! Det tar jag som "ett intrång på mitt privat liv". xD


Asså usch vad jag är avundsjuk på kenza som typ verkar bli stenrik på sin blogg efetrsom att hon snart ska iväg på "en liten spontan Th-resa till" :@ grrrrr, varför ska hon få se dem (och antagligen träffa dem) massa gånger när inte ens jag och ellen fått se dem 1 gång?!



Puss hej, jag älskar dej! <3

tänk att man kan bli så glad av ett :
"godnatt<3
puss<3
gumman sov sött<3"

du vet vem du är och att du betyder ! <3

Back at hoome !

Här sitter jag framför datan, mätt och glad! Har precis ätit jordgbbar och glass + fruktsallad. och innan det "picknic" på badberget med tjorven... fan vad kallt det var i vattnet idag asså ! det var nog för att det blåste inåt, så alklt kallt kom in. tyvärr trodde jag det var tvärtom, att nrä det blåste inåt kom övervattnet in. övervattnet är typ det varmate precis vid ytan..

Var var jag? Jag blev precis typ bombad på msn... eeh juste ! Direkt efetr en mycket kort och mycket chillig dag i edsbergsparken, då vi bara låg och solade. Åkte jag,ellen och mickis runt lite på hennes moppe och sånt. först till maaaj, sen till mickis och hämtade bullar (såå jäävla goda!) och sen till ellen för att bada. badet dissade vi. satt istället vi datan och chillade ;)
Juste, snackar med Helenius på msn, han vill att jag skriver ett inlägg om honom,, så det får jag väl ta och göra då..

pussohej, bill älskar meej ! :)<3


Sleep in, so what?

Haha, mycket vacker rubrik! right? ;D Så nu har vi då sovmorgon, börjar inte förrens 10. tyvärr var jag tvyngen att gå upp vid 7, oscar fyller ju 9 idag ! :) Dessutom så var det en liten svart kanin utanför vårat hus idag, pelle. Andra gången han rymmer till oss, verkar gilla skogen nedanför våran tomt.

Men nu när jga har sovmorgon och har massa tid (jag har redan ätit) så hade jag tänkt att chilla hannnah styyyle ! ;D med ett mysigt långbad på morgonen! nån me rän jag som bara ääälskar sånt? (a)
Nu måste jag slänga delar av min frukost och hoppa ner i badet, med nårga gamla klassiker (Kalleanka / bamse).. Haha, älskade dem när jag var yngre, och uppskattar dem än ;)

Godnatt höll jag på och säjja men ... Ha det så roligt i skolan så har jag roligt hemma, och sen iedsbergsparken (a)!

Puss! :)<3



Natti natti !

Vattnet nere på badberget var helt otroligt, skit skön temperatur! :D Men nu ä rjag lite kall och trött, så det ska bli skönt att krypa ner i en varm mysig säng. jag får mycket sömn inatt. vilket är mycket bra  vi börjar ju inte förrens 10, så mickiliina kmr vid kvrt i och hämtar upp mej. Sen så har vi en heldag med brännboll och picknick mm. med klassen (klassens dag). Hoppas man slipper vara med så man bara kan sitta och schteeeka i solen, skulle jag behööva! :D *doggy eyeeees*

Natti natti! Måste plocka tvätt och sova nu! Tjat mamma! :@

Pusspuss ! :)<3


(bild:http://lottaz.files.wordpress.com/2007/06/jagarsatrott.gif)

Kamera på vift !?

Jag hade tänkt att var aduktig bloggerska och fota mina köp. Men sjävlklart så är min kamera "sprittsprångande försvunnen". det är säkert mamma som har tagit den och inte lämnat tillbaka! "/
eeh, utan att har fottat mina plagg har jag inte mycket att säja som fortsättning på förra inlägger mer än..


byye ! ;)<3 (puss på sebbe, som visst är söt och som visst sjunger skit fint! )


Äntligen hemma!

Kom hem för nån timma sedan nu. Det jag fick med mig från stan var först en brun blus (H&M), eller vad det var mamma kallade den. Dessutom så lämnade jag tillbax min vita (den med trasig knapp) skolavslutningsklänning (H&M). Köpte med mej en ny klänning från Gina Tricot. Det är en tubklänning med runk vid bysten coh en sidenband som man knyter en rosett i sidan med. Tyvärr tycker jag att klänningen är lite för stor och lite för kort, men what evaaah! ;) Juste! Jag får inte glömma min supersnygga pyjamas från topshop! Det var en super"man" (woman).. korta korta byxor och sen ett linne. Tyvärr nu när jag provade den hemma kändes den lite trång. Så jag får se om jag lämnar tillbax den eller inte. tycker lisom att den borde passa bra/vara lite stor när den ända var ganska dyr..

Nu tjatar mamma på mej att jag ska komma om jag ska bada nått ikväll så jag får sticka nu ! Fortsätter inlägget sen!

,<3


I'm on my waay !

idag skulle jag egentligen till Skansen och kolla på Sebastian krantz, har är lixom så sööt ! :) men istället ska jag till stan med madre och shoppa till skolavslutningen. Pappa ska stjutsa oss till Stationen (sollentuna) nu så jag måste dra..!

Puss hej ! ;D<3






Kolla på videosarna, har sjunger som en guuud ! :)<3

Tila Tequila

Så, jag dissade pappas biltvätt för att istället övertala någon att gå med mej ber och bada. när jga ringde ellen så vilel hon inte baar för det  är je tila tequlia om en kvart! Tack för att du påminnde mej ! ;D Även fast vi vet att bobby vinner så är det ändå lika kul att kolla på programmet. Tack en gång till ellen för påminnelsen, för en sak jag är bra på är att missa tv program ! :s

Nu ska jag ta upp mina chili nötter, choklad och min sprite. Så jag inte missar programmet trots påminnelsen!

Puss ! :)<3


Ser inte hon lite ut som en manga figur på bilden :s?

mys dag

så, det har inte blivit mkt bloggande idag. av en andledning, jag har inte gjort någonting idag? Jaghar suttit framför datan heeela dagen, i pyjamas. Riktigt mysigt! Jag hara bara kollat tokio hotel grejer typ, och så har jag faktiskt gråtit två gånger. :s

right now, ska jag faktiskt ta tag i mitt liv och bli lite sexy x), eller inte? jag ska tvätta bilen! Får väl se hur det går... Tror inte detkommer se ut såhär i alla fall! ;)



, pussy ! :)

förresten, nån som vill hänka till badberget ? :)<3


ÅÅH !

Bill sa i en video att han tyckte att tjejer från Skandinavien och Spanien är sööta! :D Kolla på 1.30 !!!




*överlyckliiiig!*

Liebe von Hanna. Jetzt I' m, das geht, Bruch schnell zu essen. Ich wundere mich, wieviele Leute, die dieses verstehen? So aller wissen Sie, liebe ich Bill und Tom Kaulitz und werde immer tun. Selbst wenn ich stoppe, hören Sie ihre Musik they' ll immer, als Personen, haben ein großes Teil meines Herzens. Und bereits jetzt, decited ich dieses einmal I' ll traf sie! <3

Sheisse..

Ibland när jag kollar på bilder och videos på tokio hotel, blir jag helt överväldigad. igår satt jag och grät framför datan. sen hade jag en fantastisk dröm om bill och tom. och nu när jag satt och kollade på bilder från när de var små, såg jag bilderna från när bill o tom var i sverige. Då kom jag på att det var ju 1994 som de var i sverige, och det var det året jag föddes. Tänk om Bill och Tom Kaulitz var i Sverige samma dag jag föddes ?!!!  Tänk om det var så!



De få man älskar, älskar man på riktigt!

Liebe, Haaaanky <3


Lördag.

Vaknade för ungefär 1 timma sedan nu, och är lite försenad. jag skulle ju till grönan idag, och vara där vid 12. men det blir det inget av nu! Så därför har jag inga planer för idag. jag tror att jag ska åka och byta min klänning som spräcktes till en större storlek. Dessutom vill jag sola och bada, köpa skor till avslutningen. Nån som har lust att hänka? ;D

Juste, asså jag vet inte vad jag ska göra. Hela min familj är borta!? Asså när jag vaknade avr ingen hemma, och ingen har kommit hem än? När jag snackade med pappa igår sa han att han inte hade några planer, menmen, sånt kan ändras.
Ska nog alldeles strax gå och äta lite frukost.
På tal om mat! Jag drömde en konstig sak inatt. jagdrömde att jag och massa andra människor lagede mat? Asså det var typ kyckling, potatis sallad, pasta sallad och annat. riktigt konstig dröm! när jag tänker efter.... så var det ju typ exakt det vi åt igåår!

Ajja, skit samma. onödig information, nu måste jag äta, min mage dööör !

,<3


Gårdagen

Så, igår var det nationaldagen. Jag sov väl först bort typ några timmar av dagen, vaknade typ 1. Kollade på tv och allmänt chillade lite. Vid 4 började gatufesten. då lixom bär vi ut bord på gatan och grillar och sånt. vi ställer två bilar uppe och nere på gatan så det inte kommer bilar och sen har vi det skit kul! Haha, hade vatten krig, alla mot mig ofc. är man äldst så är man (haha, första gången jag är äldst xD)..

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar, tokiohotel ofc.
 
,<3

Hulk varning!

Asså fuck! JAg var och köpt een klänning med mamma i kista igår(?). ganska söt tycker jag, bara det att den är lite för lång tycker jag. mnemen, jag tänkte iallafall prova den nu, och visa pappa, som btw. precis kom hem från spnien. men när jag skulle typ böj amen fram så gick klänningen sönder !!! Översta knappen lossnade! Och inte bara tråden utan det var lixom själva plasten på knkappen som pajade, grrrr. tror jag ska byta den till en större storlek. haha, var tur att den pajade nu coh inte på skolavslutningen i alla fall ! :p

Kommer inte våga säja till mamma, säjer bara att den är för litenm x)

Byebye from Haanky


Skolavslutning

Asså OMG, jag får paniiiiik! Jag vet inte vad jag ska ha på mej på skol avslutningen. är det någon som har tips på en vit klänning? Typ "alla" klänningar är redan köpta. asså det är nån annan från klassen som redan har en, och det är ju inte direkt kul att ha samma, även fast den är jätte fin..

Klänning:
Halsband:
Skor:
Armband (?):

Baaaad uppdatering!

Men, man ska ju inte sitta framför datorn när det är så här super bra väder ute. dessutom har det inte funkat att logga in när jag har velat det !

Jag tror inte jag pallar skriva  om vad som hänt de senaste dagarna, dessutom är det inte särskilt intressant med "snabb genomgångar" tycker jag. dagen idag har varit ganska chillig. först matte, som jag av någon andledning gillar. Sen SO två skitlånga lektioner med baar redovisningar. haha, skuller berätta om Jehovas vittnen och typ diskutera, men jag blev avbruten hela tiden och så, så jag pratade inte särskilt mycket. efter det NO, revovisning igen. och sheisse vad irriterande! Våran power point presentation fuckade. så bilderna kom i helt fel ordning och så! Fan!

För övrigt så får vi ju ut våra betyg snart, här är dem jag vet att jag har:

Svenska: MVG
So (alla So ämnena alltså): VG
No (samma här, alla no ämnen): VG
Matte: G
Engelska: VG
Hemkunskap: MVG
Syslöjd: MVG

tror att det är dem som jag vet om. är sådär nöjd med dem, matten är HEMSK! asså jag brukade vara bra på matte förut, men nu funkar inget alls. HAHA; jag kan skylla på att det är sommar och mitt hår blir blondare x)
nej, men seriöst, pinsamt! Farmor och farfar var båda matte/NO lärare *presspresspress!!!*

,<3

RSS 2.0