ööh, seeg..

nu komemr den vanliga rubriken och det vanliga inlägget, jag suger på att uppdatera blablabla, jag har mkt i skolan och har inte tid. blablabla, mer bortförklaringar och sen ett förlåt och sammanfattning av vad som hänt. Pallar inte med att skriva sånna inlägg hela tigen, för ´jag uppdaterar inte direk så bra just nu. Därför kommer jag typ skriva lite inlägg "hippsomhapp" och så får ni stå ut med det. Där är ändå typ ingen som läser så WTF ?! En sak jag har tänkt på som är jävligt irriterand är att jag inte kan skriva om allt kjag vill i min blogg. Vänne och föräldrar läser den och så, så jag kan inte nämna något för då komemr jag få en kommentar direjt och ba: men du fick inte säjja ditt och datt. Så nu i framtiden så har jag tänkt skapa en ny blog osm jag inte tänker nämna. Där kommer jag skriva precis ALLT! Kommer skriva falska personuppgifter och sånt. Kanskae skriver lite här oxå får se..

, pöös, hoppas ni som inte känner mig hittar min andra blogg. <3

btw, GRATTIS PALLELIITO SOM FYLLER MOPPE IDAAAG ! :D<3


Onsdag

Hallådär, vet inte riktigt om det här med bloggande är så passade för mej eftersom att jag ingte direkt har gjort de på ett tag. Men jag tänker nog inte ge upp (än i alla fall). har sovmorgon, som alltid på onsdagar, och ska typ äta snart och sen klä på mej (shooorts!). Det är ju så varmt så det går bra ;D

Igår hade vi håltimma i typ 2,5 timmar vi (anna, palle, jag,izzy och ellen) gittade hem till daaas ellen och solane på hennes pooldäck. Så galet härligt asså! Bilder:















nu måste jag fixa meej hörs senare
,<3

.

Förlåt över mina känslor, men jag har ont.

.

Aj, fuck min fot. Asså hatar att det alltid ska bli såhär. Efetr varje bråk är det alltid någontsans jag får ont. Förra gången hakan typ och nu min fot. Jag hatar att allting baar ska sluta på fel sätt. Jag hatar att känna att allt är mitt fel. Jag hatara allt som händer nu, det är för mycket, det går för fort. Jag vet inte vad jag ska göra. Aj!

Fetma..

Asås jag åller på och skricver en hemkunskapsuppgift om fetma, vad fan kan man skriva? Jag har typ fått hjärnsläpp. Hur fan ska jag hinna bli klar? Har tänkt att jämföra fetma med anorexia och lite sånt, hoppas det blir bra :D

haha, här har vi en bild på en fett skön kille x)


Ellen Pettersson

image69


Du gör min dag Ellen Petterson, du förstår nog inte hur otroligt mycket du betyder för mej. Om jag är ledsen eller arg eller bara mår allmänt dåligt så är det bara dej som jag känner mej 100% trygg att berätta allt för. Vi har oxå så otroliga minnen ihop du och jag. Grövelsjön, sommar 07, alla tusen miljarder gånger vi har kollat på bio är bara några få, och fler minnen ska det bli. Varje sekund med dej är bara så bäst!

tack för att du finns gumman! <3

Hallådär..

Igårkväll så var jag med Iken und Öllään. Va vandrade upp till das ICA, eller ja, jag och ellern "vandrade" haha, stackars erika hoppade på kryckor. Hon hade ramlat i trappan (klantskalle (a) ) och typ gjort illa foten. Idag har hon varit och röntgat foten, men asså stackare. fan vad jobbigt att gå på kryckor. ;D

Ska ringa henne nu och fråga hur det gick på röntgen..
image65

Juste, innan vi gick, eller snarare direkt efetr skolan så sminkade ellen maaj! Skitfint, verkligen. kolla !?

Klicka för att stänga bilden

Klicka för att stänga bilden



,<3

Dö av bloggande?

Haha, läste i en artikel i metro för ett tag sen att man kan dö av att blogga? x) kolla själv ? :

De bloggar sig till döds


På andra sajter
Överdrivet bloggande kan leda till stress (svd.se)

Mer, bättre, vassare - hela tiden överträffa det man skrev förra gången. Bloggarens liv kan vara så hektiskt och stressigt att det bok­stav­ligt talat är livsfarligt.

I USA har de senaste månaderna två personer, 60 res­pektive 50 år, dött av hjärtattack, som kan ha framkallats av intensivt bloggande. En 40-årig man fick i december en infarkt un­der liknande om­ständigheter, men överlevde, enligt New York Times.

Det finns bloggare som vittnar om att de mentala och känslomässiga kraven leder till stress, som i kombination med livsstilsfaktorer och genetiskt arv ökar risken för hjärtinfarkt.
- Man ligger vaken om nätterna, ältar, oroar sig, funderar på nya sätt att ligga steget före. Man får svårt att sova, att återhämta sig. Somliga kanske börjar missköta sig, söker lindring i alkohol och droger, hinner inte motionera. Riskfaktorerna ökar, säg­er Georgio Grossi, docent i medicinsk psykologi vid Stressmottagningen i Stockholm.

Många bloggar för att tillgodose ett behov av att bli sedda. De sticker ut hakan, och exponerar sig för kritik, vilket ökar stressen.

Vad ska man göra?
- Man kan varva  bloggandet och tankarna på det med att stänga av ältandet i huvudet. Varva ner, fyll på batterierna i en tid.


Isabella Löwengrip,
Foto: Urban Brådhe     


Isabella Löwengrip, "Blondinbella", försöker ha lediga kvällar och helger för att inte stressa.

"Det är en väckarklocka"


STRESS.
Den svenska ­super­bloggaren Isabella ­Löwen­­grip har det ganska lugnt i dag, men höll på att blogga sig in i väggen i somras. Hon säger till SvD att hon skulle börja tvåan i gymnasiet samtidigt som bloggen skulle bli aktiebolag. Hon jobbade hårt för att synas överallt och hamnade på sjukhus efter att ha svimmat.
- Det blev en väckar­klocka. Från att ha gjort runt fem bloggrelaterade aktiviteter varje dag gick jag ner till två. Och jag försöker alltid ha kvällar och helger lediga, säger hon till tidningen, men tillägger att bloggen tar mycket tid.

Det märks. I onsdags skrev Blondinbella sju in­lägg, i går  tre, å andra sidan gjorde hon också två intervjuer och att var konferencier på en gala mot mobbning.

Artikel: www.metro.se



Helt saajko ?! Asså snälla de var ju typ 50-60 år?! Det är antagligen inte bloggandet som gjorde att de fick en hjärtattack? typiskt media att hålla på och göra saker typ fett stora när det inter ens är sant. Det är nog bara för att det blivit så populärt att blogga ! :D

ska ladda upp och fixa lite bilder som kommer snart nu  !

,<3


töörsdääj

Sholahoppsan snoppsan ! ;D

Nu är det äntligen vår ! Fan vad härligt?! Asså, man ser verkligen hur det kommer nya blommor och allt. Fett härligt!
Idag så har det typ inter hänt nått, kom precis hem från skolan. ehrm, har kagat sparrissoppa efetrsom jag ska träna snart ;) Skit varm, haha, ser oitne heller särskilt god ut. Håller just nu på med att ladda upp massa bilder så att nu kommer allt upp i bloggen. Sorterar nog upp det i olika inlägg så man fattar ;)
Nån mer än  jag som har tänkt på hut galet långsamt det går att ladda upp bilder, tar typ 10000 år. Är det så för alla eller är det bara min cp data ? ;)

 Haha, vet ni vad jag kom och tänka på? att alltid när jag kommer hem från skolan occh äter något blir det dem mest sjuka grejerna. Först idag åt jag en daim dubbel, u know, sen eftre det två tomater. Fattar inte hur jag kunde, CP ? I alla fall, sen så typ lagade jag sparris soppa och så dricker jag julmust till. Helt crazy blandning, right?

Kommer tyvärr inte hinan lägag upp bilderna nu,m kanske ikväll. Jag måste träna och efter det ska jag plugg aoch sånt..

,<3

Morgon inlägg..

Hade tänkt att skirva ett litet morgon inlägg för ovanlighetens skull. Jag har ju faktiskt sovmorgon, annars skull ejag aldrig  hinna blogga innan skolan, så seg som jag är på morgonen. Hehe, men i allafall, idag ska engelska sectionwork 4 in, och jag inte inte är klar !? Får ta det sista (som typ är mer än hälften) på lektionen (a). Fuck, har franska läxa till idag med, den får jag köra igång med. Kännks som att jag har risk att bli sänkt i franska :S? och jag vill veeerkligen inte ha G i franska?!

Juste, fick tillbaka So och Svenska uppgifterna som vi lämnade förut , och giss avad jag fick för betyg ? MVG "stjärna" ! :D Dessutom fick vi tillbaka matten som inte gick lika bra, G. Asså jag vet inte vad som hände, gjorde typ ettt följd fel som förstörde llting. Ganska jobbigt eftrsom att matte brukar vara ett av mina bättre ämnen? Får väl ta och satsa på MVG i Svenska och några till denhär terminen.

Nu måsta jag typ ta och gitta, börjar om 40 min och jag har inte sminkat mej eller borstat tänderna..

,<3



Fan vad jag längtar till den härliga sommaren ! :D

Heeh, dålig uppdatering..

Det här med bloggning känns på nått sätt onödigt nu? Vet itne riktigt varför, antagligen för att jg inte direkt har många läsare och därför bloggar för min egen skull och så.. Men inte har nått att skriva? Känns som att vi har skit mkt skola arbete på nått sätt men vi har typ inte det.. Bara engelska till imorron som jag inte ä klar med och hemkunskp till fredag som jag inte har börjat med :S Menmen, det får bli bra. Bryr mej seriöst inte så mkt om hemkunskp men det är ju onödigt att ha G i det ändå ?

Är helt slutkörd idag. Förstår inte varför, vi slutade lixom 13.50 och hade en inställd lektion och en plugg lektion. Genomgång på matten, alltså bara en lektion vi jobbade på, och då ritade vi? Måste vara det att jag har kommit i säng ganska sent senaste kvällarna..

ööh, idag gick jag med oscar till tennisen och väatede på honom, sncakde tele, kolla tv och sen data typ. Vanlig kväll och så.. Borde plugga engelska nu, men jag pallar inte. Vi ska lämna sectionwork 4 imogron och jag har inte ens gjort alla som är "Compulsury" kommer inte på vad et heter på svenska :S.. Stressigt, men jag tar det på lektionen. Eller som Stina-Lee säjer "Det är en senare problem"

ska kolla om jag hittar nåon rolig bild att ha som header och lite sånt till min blogg nu, tdligen skulle inter den dära tjejjen inte hjälpa mej ?! :/ får fixa det själv istället..

,<3

Gammalt inlägg..

Hallojsan, nu var det längesen vi hördes. Jag har visst inte bloggat på én vecka, hoppsan. Men jag har faktiskt varit upptagen. Jag var ju i förra veckan som tidigare sagt på min prao, huddagiset, remember? Fredags åkte jag till gbg för att vara med i öppna klassen i volleyboll USM-FU17. Gick ganska bra, eftersom att vi egentligen är för små för att spela 6-manna volleyboll och så. Vi kom iallafall 9a av 16.. Haha, bättre än vad pojkar 92 kom för två år sen, då de kom näst sist! Haha, när jag skulle berätta det jag ba " Tomas, när du var 94a så kom ni näst sist medan...... " . Fett länge vi garavde asså.
 
Resan upp till gbg blev inte riktigt som planerad. Typ 1 km innan Enköping så körde tåget på en liten pojke på typ 10 år. Han och en kompis hade stått på rälsen och tävlar om vem som var modigast och vågade stå kvar längst. Och den ena "vann" överlägset. Hemskt! Vi såg polisernas miner när de såg allt där framme på tåget och förstod att det inte kunde se så trevligt ut. Vi stannade iallafall i Enköping i typ 1-2 timmar.

Av någon andledning känns resorna till o från gbg som typ det roligaste? Eller så är det bara så att det inte är roligt att varken skriva om eller läsa om heller (tror jag) hur det gick på matchjerna och så. Kan berätta mktmkt kortfattat, vi förlorade alla matcher i lördags och vanna alla i söndags. Klar. Sa ju att jag hskulle skriva kort.
Hemresan va ren intressant tripp. Gabbie och Gabbe verkade ha funnit varandra och satt och typ myste hela vägen. Säj inte emot, det var fan så, typ matade vrandra med godisar, höll i handen och satt i varandras knän osv. hela tiden. Dessutom så var Tomas lite väl irriterande ( men galet rolig) när han inte lät mej få hans plats. haha, låter lite som att han har rätt nu när jag hör hur det låter, men det var faktiskt så att jag skulle kolla på davids film och han satt framför. Annars kunde inte jag se nått? Blir mkt intressanta saker om resorna nu känner jag´, menmen, såär det..

eeh, juste, skrev det här inlägger igår och så men då skulle pappa tydligen ha datan skitsnabbt så jag hann inte publicera det..

,<3
 

image39

En härligt halv vårig bild pappa råkade ta nån gång ;) haha, var inte direkt bildenjag letade efter men whateveer ! ; D


Thank you, It's been another bloody monday..

Hallå världeeeeen  ! : )

Idag har kännts så galet meningslöst att det inte är sant? Asså vi kom till hunddagiset och var där tpy app länge. Vi gick inte på nån promenad eller någonting för att det skulle vara "storstädning" på dagiset, bara det är vi inte fick vara med. Vi skulle typ sitta och "passa" hundarna som dem sa. Heela dagen. Vi bara satt och lekte och klappade och lekta och klappade. Hur kul är det? Asså en hel dag, men tröttnar ju ! Känner mej lite konstig som klagar över att vi inte har nått att göra påpraoen medan andra är överstressadenoc hhar über mkt att göra.

menmen, när jag kom hem (typ 3) så somnade jag direkt och vaknade inte förrens vid 6då vi skulle äta. Fattar inte varför jag är så galet trött?

Nästa vecka ska vi till Gbg och speela volleyboll ! :D

Asså Kenza. Fattar hon inte hur lycklig hon ska vara över att bara vara henne? Hon är så perferkt att jag dör. Jag lovar den dära grejjen hon berättar om i sin blogg är typ att hon ska få träffa Tokio Hotel eller nått sånt. Det är så självklart, om det inte är det är det typ att hon ska vara med på nån stor modell grej. Men fan vad avundsjuk och nyfiken man blir?   

Ska ta och försöka plugga lite, behövs verkligen.

,<3

image37
Fett söt bild på Bill asså ! <3


VILL HA ! x)

Haha, min kompis har köpt en tröja där det står "I'm a naturally blode so please speak slowly" fett skön asså! Vill ha, då kanske nån lärare kan göra det. Gärna typ våran franska lärare som bara babblat på fast man inte fattar ett skit?

Fitted T-Shirt - I'm naturally blonde...

Såhär ser trycket ut på tröjan, haha, fett ballt !



, I <3 blondiner (måste få mitt att bli ljusare, mitt blonda försvinner mer och mer *paniiiiik*)


Ellen lilla bögen

Så, efter förra inlägget så badade jag ett super långt bad. Riktigt mysigt. Haha, fajtades lite med pappa om naturgodis. Pappa vill btw typ börja läsa min blogg och kanske börja blogga själv til loch med  :O? Vad tror ni om det? Iallafall, på stinsen köpte jga inte direkt något intressant, en mascara, deodorant och en hår grej. Det var  den dära Saltwater blablabla som flera stycken har tipsat om, får hoppas den är bra! Dessutom köpte vi glass, likadana, men ellen snodde min (jag hade fått en större bara för att jag är .... BÄST(a) ).
Efteråt tog vi bussen hem, lata som vi (jag) är. Satte oss typ direkt och kollade på TV. Road trip som vi såg var faktiskt riktigt bra, rolig men ändå med okej handling lixom.. eftre det kollade vi lite blanadt på Fear factor USA, Made och typ idol 2007.
Behövde gå hem för ett tag sen, mamma ringde och berrättade att bilen som mami und papi skulle lämna på typ verkstan eller tpybesiktning eller nått sånt typ var urladdad. Batteriet var dött! Så jag vet inte vad de gjorde emn de var iaf. borta när jag kom hem. Killarna sitter däruppe och kolal på typ nått sp program, får nog ta och köra dem i säng nu. De är faktiskt 8 och 10 ?!

Har du nån gång helt plötsligt kommit på massa saker du bara måste blogga om? Det händer för mig gansk  ofta, tex. idag när jag badade. Men sen när jga kommer till datan så glömmer jag bort precis allt som jag hade bestämt mig för att skriva. Irriterande.
Märkte förresten precis att många áv de stora bloggarna inte uppdaterrar särskilt ofta? Jag säjer inte att jag gör det men jag skulle antagligen göra det om jag hade en stor blogg.

Btw, vi satt och myste med skorpan (ellens katt) sheisse vad hon har blivit stor! Är vad vid att hon är en liten mini mini skit. Men nejnej, hon var stor och fin (liten jämfört med andra katter, men hon är ju skit ung så det är inte så konstigt ;) )



puss på er få läsare, <3

Klicka för att stänga bilden
Bild på skorpan när hon var en "liten skit" <3

Kategorier

Asså är det nån som vte exakt hur men fixar dethär med kategorier. Asså jag vet inte riktigt hur man fixar dem eller hur man kan flyta inlägg till kategorier. nån aom kan hjälpa mej? (a) juste, gjorde förresten ett test om hur blogg beroende jag är ! kolla här ;)

image36

Och bloggen som jag läste var denhär.

,<3 hörs efter duschen

Tokio Hotel TV 20

Eftersom att ellen ha den dära balla grejjen med tokiohotel Tv på sin blogg som jag sååå galet gärna oxå vill ha men inte "får" för att jag typ härmar henne då, skulle inte heller gillat om nån tog ngt sånt från mej så jag förstår henne! Men iaf.l därför kör jag på det gamla hederliga oich lägger upp videon ;) Varsågod. tror inte det är så många som tittar på den, om man tänker på att jag inte dirket har många läsare men det är nice för mej att ha dem lätt till hands :D




Så, ska duscha nu, lovar! Känner mej galet ofräsch!

,<3

Lördagen

Hade som jag tidigare sagt volleyboll turnering igår.. Jag ganska bra, vi vann ! Haha, vårat lag låg 1a och 2a och sen mötte vi varandra i finalen. Visserligen så förlorade mitt lag men man tävlar och får medaljer i träningsgruppen. Så vi fick guld :). Asså det är helt galen, om mindre än en vecka så är jag Gbg :D för er som inte vet ska vi spela volleyboll U-sm i 6-manna i öppna klassen :D. Kommer bli gaalet roligt :)

När vi spelade allsolskan slutspelet (volleyboll turneringen) så kom Erika och ellen dit! riktigt nice att babbla med dem.

Dagens planer är inte ås mkt. Ska till Stinsen, kankse kista, med elle´n. hon ska typ köpa jeans och jag ska väl kolla runt lite mest typ skor och mascara ochlite smått o gott.

Har som ni märkt inte bloggat på ganska länge har helt enkelt inte hunnit :/.. ellens familj kom i alla fall över till oss på kvällen. Mys med tacos, tokio hotel,100 höjdare och fruktsallad med glass för min och ellens del ! ; D

Kollade precis runt efter lite tokiohotel bloggar mm, och hittade då blandannat en blogg som jga inte komer ihåg vad den heter men som var rolig att läsa. Det var en bög som skrev och berättade om sitt liv och om tokio hotel. Han tyckte typ att Bill var skitsexig/snygg mm. (haha, vem håller inte med om att bill och tom är världens hetaste?! ) dessutom så kollade han på Let's dance bara för att få se killarnas "fasta runpor" speciellt Dannys.. x) så galet rolig var han asså ! Måste leta upp den igen!

ööh, spelade precis lite volleyboll med meine bruuuder :) fett kul, han suger balle! Fattar inte hur man ska greppa den lilla ungen. Ap gulligt.. Ska btw gå och duscha nu och fixa mej, nej juste fan! jag har ingem mascaraaa?1 får baxa ellens as usual! Men innan det måste jag kolla lite mera på tokio hotel videos och jlite sånt..

Oj, märkte att det blev ett väldigt osammanhängande och rörigt inlägg dethär, antagligen för att jag har mkt att berättta och lite tid. menmen, vi hörs!

,<3

Godnatt..

Nattinatti böögar!

*aaaatsssschoooo!* *hosthost* aatschooooo!!!!* 

grr, mår skit men är glad ändå ;) duvet lyssnar på tokio hotel (a) men ska sova nu, coh drömma om dem istället. Fast jag drömemr bara om Bill o tom, det är dem som är tokio hotel för mej! <3

,<3


Grattis Plus!

Tänkte bara passa på att GRATTA min älskade Plus (eller Josefin som hon då heter) som fyller fjoooortis!

Fan vad jag känner mej liten, alla är typ äldre än mej, (utom massa småskitar ofc.)

Har tyvärr inte en enda bild på henne på denhära datan "/ så jag lägger en bild på hennes små (?) favoriiiter ! : )




Länk

men jag tycker de här är mycket söötare ! ;D



,<3

Torsdag

Hallååååååå!
Pallar verkligeen inte skriva särskilt mkt idag. Är typ dööd! Jag är så galet förskyld, trött och stressad och att ha en gigantisk blåsa i munnen gör det inte mycket bättre. Var på praoen som vanligt idag, gick en aaaap lång promenad. Eller det känns iaf. så, kan bero på att jag inte är på topp oxå. Vi gick i alla fall från Kista/husby där hunddagiset ligger till Järvafältet och så gick vi runt en stoor del av fältet och sen tillbaka.
När praoen var slut så åkte jag bussen hem med mickis, men jag gick av vid rösjöskolan (eller kruthornet eler vad fan ni kallar stationen) och sprang över gatan och hann precis med bussen tillbaka till sollentuna. Vet inte riktigt varför jag åkte till sollentuna, men jag tyckte typ att jag kunde stanna där tills klockan var lite mer så jag kunde åka direkt till träningen. Efter att ha kollat runt lite på Sollentuna C och är på väg till hållplatsen så ser jag bussen precis åka iväg och att nästa buss inte skulle komma föräns om en halvtimma ! Otur! Så jag sätter mej och lyssnar på musik och väntar på Gabriella, vet att hon brukar ta den bussen..

Träningen gick skit, mådde skit! Borde vara hemma imorgon men jag får typ inte för mami o papi, jag får bara vara hemma om jag har feber eller har spytt.. Tufft! "/ så jag får ta och parlla mig dit, hopas jag får några snälla, orkar inte med några småskitar (även fast dem är så sjukt söta allihopa, speciellt lilla picasso. Han är fan min lilla gris. Mops på 6 månader som ser ut och låter gom en galen gris.. x) ) orkar inte heller med nån som drar mkt typ Muggs eller Nemo. Är fan rädd för dem, skitläskiga!?

Haah, nu har jag varit duktig och skrivit ett ganska långt inlägg ändå!

Skulle egentligen vara på Hovet nu, även fast konserten är inställd, för tokiohotle träffen men det passade inte och så fick jag typ inte så jag blev bööögigt sur !

puss så längeeeee ! , <3

NAttiNatti!

Oj, vad klockan blev mkt nu är det dax för mej att gå och lägga mej. Jag satt precis och drömde mej bort och kollade på tokio hotel bilder eller snarare bill och tom bilder eftersom det är dem två som "är" tokio hotel för mej ! <3
image32

image34

image35

Nehe..

Den lilla bögen svarade inte så det får väl bli ett nytt inlägg om jag kommer på nått att skiva..

eeh.. hmm, öööh.. JA ! Jag har en fråga, Vad är det som går upp för en kulle med 4 ben och kommer ner med 3? Haha, nej då, jag skojja bara, men vet nån svaret eller bara har lust att gissa skriv en kommentar.. Min riktiga fråga var... tataramtataraaaaaaam.. "Vilka är ni som läser min blogg? Och hur många gånger har ni besökt den, om det är första gången du är här undrar jag hur du hittade den och om du tänker fortsätta läsa den?"
Jag skulle dessutom uppskatta om ni kunde lämna en liten kommentar om vad ni tycker om min blogg, vad gillar du, vad gillar du inte? Snälla nämn inte designen för den är under arbete ; )

puss, från förskylda hunddagisfröknen!

Volleyn ;)

Var som jag tidigare sa precis på volleyboll match. Det var sollentuna damernas andra semifinal match mot Elverket (Vallentuna). Sollentuna vann med 3-0 fast relativt jämna poäng, det var hejarklackstävling den här matchen  med, men vi kunde inte vara med för vi skulle vara bollrullare och har cafè. Allt blev skit med cafet kändes det som, nästan ingen kom, och av de 6 som kom var det tre som hade bakat. Därför fick vi säkert inte in mer är typ max 200. Waist of time.

Nu ska jag ta och ringa plus (Josefin Edholm) min lilla skånska bajskorv..


, hej så längeeeeeeeee !

Stressad..

Asså jag fattar inte, jag är sjukt stessad och har varit det i flera dagar nu. Jag vet egentligen inte varför jag är stessad, mest är det skolan men det är också små saker som gör mej stressad tex. om jag säjer att jag ska ringa någon när jag kommer hem och sedan glömemr det eller bara som att gå till träningarna, som jag har gjoer varje vecka skit länge. Träningen förstår jag ändå att den inte är på topp för jag känenr mej lite halv krasslig.. Lite förskyld och snuvig och dessutom så mår jag illa!! "/ Får ont i magen och mår dessutom mycke sämre när jag är så galet stressad.. Att jag är stressad över skolan är oxå helt konstigt efetrsom jag inte ens är i skolan, jag är ju på prao?!  Nån som har något tips? För jag håller på och bli galen, jag orkar inte mer!

,Hanna ..

Snabbis inlägg..

Shooo!
Sitter just nu och håller på och avsluta allt jag håller på med på datan, för att jag ska äta, men kom precias på att jag har ju typ inte bloggat nånting idag :O !
Dagen var i alla fall som vanligt ute med hundarna typ as mkt (tre promenader!!!) gav dem mat och vatten och lite sånt. Rikitgt chill men börjar tröttna lite, och fattar inte hur fan jag kunde vilja praoa på hunddagis? Komemr inte klara av 2 veckor här så jag får ta och hitta nått annat att öra andra veckan..

måste dra o äta nu, pappa DAMPADE för att jag hade suttit vid datan "jättelänge".. typ 40 min ?

,puss på er och hoppas ni är piggare än mej för jag är döööd!

Nya datum..

Nu har det äntligen kommit ut någr ava de nya konsertdatumen, tyvärr har inte Svenska datumet kommit är så det är bara att vänta.. Så hära ser det i alla fall ut just nu:

01.05.2008 - Washington, DC - 930 Nightclub

03.05.2008 - New Jersey @ Bamboozle Music Festival

01.06.2008 - Rock in Rio festival, Lisabon

14.06.2008 - Nijmegen, Nederländerna

21.06.2008 - Paris, Frankrike 

28.06.2008 - Madrid, Spanien

29.06.2008 - P - Lisboa - Atlantico pavilion

06.07.2008 - I - Rom - Palalottomatica

12.07.2008 - Genève, Schweiz

13.07.2008 - The Netherlands Werchter Boutique festival

Källa: tokiohotel.blogg.se


Asså shiiet !

Guud vad jag är trött.. det är helt galet vad man blir slut av att var amed hundar på hunddagis hela dagen! Jag har bara varit där och sen tränat i 1,5 timma och jag är helt DÖD?!
En ska jag har börjat märka är att jag ser hundar överallt och tänker ba, "ååh, det ligger en hund i soffan" , när det är en grå filt eller typ "ååh, tjenare på dej vovven" när det är brorsan som grejar med nått på övervåningen.. Galet irritersnde för ajg blir typ fett glad när jag ser det.
Nu sk aväl jag ta och kolla runt och läsa lite bloggar känns som det var tt tag sen (förrgår!)

puss, <3

Tokio Hotel TV 19

Den har i alla fall kommit ut och så så jag måste baar lägga ut den ! :D




OCh så får ni länken så ni kan rösta som galningar på tokio hotel i tävlingen jag nämnde i förra inlägget!

http://www.viva.tv/Events/ArticleDetail/id/1532794

,puss <3

Dagen + Tokio Hotel + Volleyboll

Så, nu var det dära gamla inlägget upplagt, ska som lovat ladda upp alla bilderna från fjällen så fort som möjligt. Men det är ju helt galet vad bloggen har krånglat! Det har inte gått att logga in på skit länge"/ ! Men nu funkar det i alla fall och vi får hoppas att det förblir så.

Idag var då andra dagen på Barkys hunddagis. Är väl sådär nöjd med det, det är lisom 12 st som praoar typ.. och ägaren till stället visste typ inte ens att hälften så många skulle komma.. Menmen, det är skit söta hundar, visserligen är vissa lite (och mkt) olydiga, men ibland så är det skit samma bara när man kollar på dem! Det finns en skit söt liten mops (?) som heter Picasso, 6 månader gammal, helt galet gullig. Han ser ut som en liten gris : ) !
Senare idag ska jag först lagamat, och sen träna volleyboll. Går eller cyklar nog till träningen, det är så galet härluit väder +13 grade eller ngt ! Jag sitter faktiskt här i shorts, lite överdrivet men skitsamma det är vår! Vi får bara hoppas att den kommer stanna också!

Har läst och kollat runt lite på det hära om Bills (sångaren i Tokio Hotel) hals operation och fått reda på att den gick som det ska. Allting gick enligt planeringen med det ä rfortfarande för tidigt för att avgöra om operationen gick så pass bra att Bills röst kommer att låta likadant som tidigare. Den sista meningen gör mej  galet orolig att han inte kommer kunna sjunga mer! Vad fan händer då?! Eller, svara inte.. då blir jag ändå bara lessen.
För er som inte visste det fyllde Georg 21 igår (?) vet i alla fall att han gjorde det 31/3.. Dessutom har tom skrivit ett nytt inlägg i deras blogg om Bill.. det sekrevs innan operationen. ¨
Till sist, tokio hotel är nominerade till Comet 2008. De är med itre kategorire som man kan rösta på¨och två som inte går att rösta på. De som går att Best band, Best video och best live act, medan de två som inte går är Star der Stars och Super Comet!
Juste! Allra sist! Efetrsom att konserten då blev framflyttad och sånt, datum har än inte kommit ut, så har tokio hotel fans bestämt sig för att träffas utamför Hovet 18.30 3/4 för att visa sitt stöd till bandet. Dessutom kan man då gärna ha på sig ett orange/rött band på handleden för att visa att man stöttar Bill och vill att han blir frisk, färgen är vald för att det är Bills favorit färg.

Oj, det blev mkr om tokio hotel, hoppas att ni som inte är lika galna i dem som jag inte blir allt för irriterade och lämnar min blogg pga dem! ;) Eeh, skriev i rubriken att jag skulle skriva nått om volleyboll, men jag kommer faktiskt inte ihåg vad det var jag skulle skriva så jag skiter i det.. Det blev ett ganska långt inlägg men asså jag har faktiskt saknat att blogga väldigt mkt! Hoppas ni orkar läsa min "1000 oceans" inlägg, puss på er som läser min blogg. nu måste jag gitta och laga mat.. Blev bestämt efter ett bråk om att jag inte äter viss av mammas mat. Bara för att hämnas ska jag laga nudlar ! Haha, ingen i familjen utom jag gillar det !  (6) men hon får inte klaga !

puss på er böööööögar.. (Fattar inte, andvänder orden bört och bögporr heeeela tiden!? helt CP !!!)

,<3

Hejsan böööögar ! (som jag kallar alla)

Kollade precis runt lite på Blogg.se och fattade att den dära flytten som det pratats om så super länge äntligen är typ igång. Läste också massa som klagade över att inläggen försvinner och så, därför kunde man skriva på word och sen kopiera, det tyckte jag var ett galet bra tips. Så det gör jag nu, eller ja, inte Word för det har vi inte man jga skriver på "ordbehandlaren i microsoft works". Dels eftersom att B-loggen fuckar sig så det går inte att logga in, så jag får väl lägga upp det hära inlägget lite senare.

Påsklovet blev riktigt lyckat tycker jag, resan och vistelsen i Björnriket var också riktigt nice. På vägen dit satt vi och lyssnade på gamla låtar, bland annat en gammal Britney Spears skiva från när jga var liten ! Gaalet roligt. Stugan vi hyrde var helt super perfekt, haha, skit stor (jag fick eget rum, litet men eget .. Jippie!) och så dessutom nice trädgård och gigantisk balkong. Och vet ni vad som finna i trädgården ? En koja och en lian x) haha, ni skulle sett hur galet roligt det var att leka i lianen med små bröderna och så småningom Elsa (typ 4) och Erik (typ 6) när dem kom upp. Kände mig ganska barnslig, men ändå, det är bra och leka !

Åkte snowboard typ 4 dagar och längd en, sista dagen chillade jag ; ) haha.. Det gick riktigt bar med brädan, åkte ala svarta backar i Vemdalen, Klövsjö och Björnriket *stolt* eller itne men ändå ..

Spenderade konstigt nog ganska mycket tid i lekrummet de 2 sista dagarna. Där var jag med brorsorna och Elsa och Erika och så.. Skit kul, vissta typ vad alla ungar på hotellet hette sen. Jag kollade också på Let's dance finalen, vet inte riktigt vem jag ville skulle vinna eftersom att jag inte direkt följer det, men "Mat Tina" vann i alla fall..

Lyssnade galet mkt på tokio hotel (som vanligt altså).. Menb faktiskt, typ hela tiden varja gång vi åkte bil och hela tiden när vi åkte längd, utom när jga snacklade i telefon med Erika x) och sen typ väldigt ofta när jag åkte bräda och sen på kvällarna..


Började btw läsa "nya" Harry Potter boken där uppe.. Är typ mer än halvvägs nu, den är ju så galet spännande. Jag vet att harry potter är lite små barnsligt och men jag har ju faktiskt läst alla de andra böckerna så man måste jag läsa sista med?


Idag har jag typ sovit och läst harry potterboken hela morgonen, sen cyklade jag ner till sporthallen där jag kollade på 3e semifinalen för herrarna (volleyboll ofc.) Dem vann, trots ganska dåligt spel de första setten. Mamma håller typ på och dampar loss på mej nu så jag antar att jag måste logga ut.. Är ju inte lov längre, proen börjar imorgon. Ska praoa på hunddagis i två veckor med Mickiliiiinaa ;D blir säkert skit kul.

,<3


RSS 2.0