Ellen! Lääs!

Haha, det här är ett inlägg riktit till Ellen, allt för att jag känner att klockan är lite för mycket för att ringa!

Ellen, haru lust att joina mej till Iken? Hade tänkt att åka och hälsa på henne och se hur hon har det! vi får snacka om det i skolan, men det vore kul att göra det typ på måndag?

Puss, / Hanna

Mirre och tokiohotel

Ha! ellen, du hade feeel! Det är visst Kenzas mirre som skriver "tokiohotel.blogg.se". Fettt coolish tycker jag, haha, ska försöka luska ut lite "insider info" om eftrefesten. Förresten så var ju både Bill och tom skit fulla x). Så gulligt när tom ska gå ut ur bilen, han typ halv snubblar.



Här är nu två korta videos som mirre filmade.







Här har ni en länk till mirres blogg (som förresten inte ellen ville ge ut ?!)

Fan vad dem är bäst! Älskar dem verkligen!




Puss! <3

Sommar!

Ja! läste precis på aftonbladet att det ska bli supervarmt. första veckorna i juni kommer det vara stekande sol och 28 grader varmt. asså, det kan fan inte vara sant! :D Sååå härligt. jag menar vem älskar inte sommaren? Det blev ett kort kort inlägg, men jag blev så glaaaad !



/ Soldyrkaren hanna!

Måste allt hända samtidigt?

Men sheisse! Asså den helgen måste jag ju typ delas i 3 delar. jag fattar inte hurn jag ska klara det, eller snarare, jag klarar det inte!
Asså först och främst så har jag volleyboll turnering på lördag och söndag. Sen så har jag komfa möte på lördag, och så har micki tjej kväll, typ.
 Och som om inte det vore nog så har pappa bokat in så vi ska åka iväg till Eknö! En liten ö mitt ute i ingenstans, som kommer vara typ heeelt öde! Asså fuck! nån som har tips på hur jag ska göra ? ( jag tänker fan inte missa min volleyboll!!!!!)

Muuuu !

/Hanna Lönnqvist


Snål skjuts!

Asså seriöst, fan vad jag hatar folk som åker snål skjuts. en person jag känner gör det verkligen hela tiden! riktigt irriterande! te.x om man gör något skolarbete så bara tramsar personen runt och gör ingenting, och får sen samma betyg som resten av gruppen. jag vet att jag inte är ensam med att tycka såhära, så om du är en sån som brukar hålla på och åka snål skjuts så sluta! Nu är hatade!

aaargrh! Fan vad sur man kan bli ibland, skönt att få skriva av sig !


,<3

Dålig uppdatering..

Sorry, sorry, sorry! Jag har haft "mycket" att göra så jag har inte "hunnit" blogga. Här är en snabbis av vad som hänt de senaste dagarna..

Lördag: Vi åkte till grönan som planerat och hade det gaaalet roligt. haha, åt massa skräp mat och var riktigt onyttig. men sånna dagar måste man ha ibland också!
Söndag: Helt ärligt tror jag inte jag kommer ihåg vad jag gjorde. men jag tror att jag sov bort mycket av dagen.
Måndag: Vanlig skoldag, tråååk! Efter skolan var jag och Ellen healthy och stack ut och sprang/ "power walkade" typ 6 km. ni kommer väl ihåg det dära om att vi inte var med på rösjön runt så vi ska springa något annat, iallafall så tränade vi för det.

/ H

Yes !

Så, gårdagen gick bra! Jag städade ganska mycket och klippte ganska mycket av gräset, och får därför gå på grönan idag.
tror att jag ska köpa guldkort, det kommer jag tjäna på tror jag! men det är så att jag inte vet hur vi ska komma dit och när, jag antar att vi åker dit kommunalt. men jag vet inte hur?
så jag ringde ellen, som typ lade på mitt när jag pratade sen ringde jag igen, och å blev hon typ sur :s? Vet inte riktigt varför, men jag får hoppas att det var av någon annan andledning.

puss!

/H

Sheisse !

Omg, jag kollade precis på den nyaste tokiohotel TV, och så att de åkte ju inte direkt i ett privat plan eller något. utan de åtke i ett helt vanligt plan. jag har sett videos från innan då de också har suttit i vanliga flygplan. asså seriöst, fatta vad underbart att hamna bakom Bill och Tom i ett flygplan, himmelriket. tänk om man ska åka nån stans långt bort också, typ australien, då är man ju nära dem hur läne som helst! Blir helt glad bara jag tänker på det! Så, vad säjer du Ellen. ska vi ta och kolla upp deras reseplan lite mer noggrannt och ta oss en tur? (a)

Puss ! :)<3

Freedag finally !

Så, nu sitter jag här framför datan som vanligt.. har skit ont i magen, av en andledning. jag har just suttit och druckit nästan en hel 1,5 liters loka! asså fatta min maaaage!
För övrigt så komme rjag inte kunna blogga så mycket idag. det är lixom så att Anus, Pallelito, Issa och Ällèen ska till grönan imorgon, och då tänkte jag följa med. men eftresom att "meine kleine bruuuder" ska ha födelsadagskalas då, så har jag lite problem! därför måsta jag städa hela huset (noggrant, och det "ser ut som ett sörjevrak" som farmor brukar säja) efter det ska jag klippa gräset också, dessutom så har jag träning hmellen 16.30 och 18.00. Snacka om jobbigt!
är det konstigt att jag måste hjälpa mamma när Mackan ska ha fest och pappa inte är hemma? för att asså det läs som att många i skolan tyckte det, och jag fattar inte direkt varför.
i helgen så händer nog inte jätte mycket, grönan på lördag och chilla på söndag, kollar kankse på typ repris på eurovision. även fast jag inte är jätte intresserad är det alltid kul att se alla cp människor som är med!

Hade tänkt att typ laga nån mat nu, så behöver jga inte äta ikväll. det hinner jag inte!

,<3

God natt..

Nu hade jag faktiskt tänkt att gå och lägga mig snart. blir en snabb dusch först ! men det är nog bar att jag lägger mej tidigt idag, för det har blivit ganska sent de andra kvällarna, och tidigt på mornarna. dessutom måste jag vaar pigg på lördag, då blir det partyparty. eller inte, men ändå! mackan ska ha "kalas" och pappa är inte hemma så det blir väl jag som får hålla koll på småungarna? haha, ;)
Elelr förresten, pallar inte gå upp och lägga mej nu! Gör det sen.. jag är bäst på att skjuta upp saker ! Tänkte sätta igång med en av headrarn ajag ska lotta ut sen ! ;)

puss! ,<3


Kändis, so what?

Är det någon skillnad på oss och kändisar? Är de mer värda än oss bara för att alla cvet vilka de är? Det tycker inte jag, de är fortfarande människor som alla andra, varför skulle dem vara mer värda? Men hå¨ller ni inte med om att om man ser en kändis, även fast det lixom inte är tokiohotel så blir man alltid lite pirrig. asså det känns lixom konstigt.. vet inte riktigt hur, men den känslar är ingen jag trivs i.



Kom och tänka på att när jag och Ellen var ute och cyklade så åkte vi bland annat förbi Magnus Ugglas och Karamll Kungens hus. väldigt roliht. asså vet alla vem karamellkungen är och allt det dära om döden och det, eller är det bra ellen som är lite övervetande när det gäller sånt?

nu måste jag gitta, mami och Mackan dampar balle på mej! "/

,<3

Eller inte..

Jag tar och hoppar in i duschen senare... Blev sugen på att blogga ! :)

Så, idag har varit en super chillig dag verkligen. först på morgonen hade jag hemkunskap, där vi bakade mumsig paj. efter det hade vi en 2,5 timmars lång rast (två håltimmar + lunch), då stack typ alla människor till sollentuna eller nått och åt. men jag och avin som inte har busskort stack hem till mej. här bjöds det på massa glass, hallon, blåbär + kola och choklad sås. med det med oss satte vi oss och kollade på "livet enligt rosa", haha, avins förslag. vi satt typ och garvade och hela filmenm som är helt patetisk. kul hade vi iallafall!
när filmen var slut gick vi ner, satte på massa gammal musik och sjöng och dansade. vilka minnen man har från när man var liten. vad är ditt starkaste barndoms minne ? :)

,<3

50 strecket !

Jippie ! Seriöst, när jag kollade mitt antal läsare hade jga haft 50 stycken igår, super roligt. Jag kommenterade i och försig massa bloggar och så, men ändå ! :) Jag har tänkt att ha en liten header tävling.. Där  man får välja på 3-4 headrar och sedan motivera varför just man ska vinna!
jag kände att jag var tvungen att ha en liten tävling snart, nu när jga ändå hade 50 läsare ! :D *överlycklig !*

ska ta en liten dusch nu, pussy !


Snabba Sofia

Asså sheisse ! Precis när jag klickat på Spara & Publicera så tänkte jag kolla om jag hade fått några nya kommentarer, och då ser jag att "Sofia" redan har kommenterat mitt nya inlägg. Snacka om snabbis ! :s


 Förövrigt så sitter jag och tänker så att det knakar efter sätt att få fler läsare. Skulle väldigt gärna ha sådär att ni läsare får fråga saker om mig och sånt. men det känns lite patetiskt att göra det med så pass lite läsare jag har. Tänkte fixa så när jga har runt 70 läsare en dag, då lovar jag att börja var bättre med tävlingar och sådant ! :) Jag tror också det kommer kännas roligare att blogga ju fler läsare jag har... Så om ni hjälper mig att dra hit läsare kan jag hjälpa er med saker :) typ som design och sånt jag kan.

,<3

Cp mage..

Nu äter jag.... igen ! fattar inte, någonting är fel med min mage. Får plats hur mycket som helst i den. haha, borde gör asom jag och ellen diskuterade tidigare, att starta en logg om a fman äter ! x) då skull eman nog bli så chockad att man tillstlut skulle kunna visasig under beach 08 ;)

haha, hett otestat tips. Kan ha bieffekter som anorexia och bullimi.
Nu sk ajag fortsätta äta min tre (!!!!!) mackor
,<3

Mums..

Siter här och myser emd frusna hallon för tredje gången denhär veckan. det är så galet gott att man lixom inte kan sluta ! Dagen blev så att jag var hoss ellen ett tag, stack sedan hem för att möta linnea och låna ut ett par fotbollsskor, tillbax till ellen och sen piano. vet inte riktigt vad jag ska göra nu, ska kankse försöka komm apå något roligt ämne och skriva ett nytt inlägg? Ja, ni lär märka vad som händer ! :)

Vad glad jag blir att jag fick så många kommentarer på förra inlägget  ! :)<3 och jag vet vad det beror på, förstör inte min glädje !





, <3

Klockan 12..

slutade vi idag. mycket,mycket trevligt ! som jag tidigare skrev var det rösjön runt idag, men eftersom att jag är förskyld så var inte jag med. jag, ellen och hanna le funktionerade och hade jätteroligt ! *NOOT* vi stod ute i regnet och frös i 1,5 timmar typ. som tur var hade ellen ett paraply som vi klämde in oss under, men ändå!

Nu är våran blogg lite mer fixad, men verkligen inte färdig! Spana gärna in den: ellenandherbitch.blogg.se

,<3


Två superbloggare bloggar tillsammans..

Ja, det är som rykterna säjer! Superbloggarna "gethanna" och "ellenslife" ska gå ihop och skape en gemensam blogg. självklart behåller de forfarande sina gamla bloggar och fortsätter blogga där.

gethanna i intervju:

" Vi tänkte att eftersom att vi umgås så mycket, så kunde vi lika gärna ha en blogg tilsammans. Om man jämför våra bloggar nu står det nämnligen ungefär samma sak."


Tänk vad fantastiskt att kunna skapa rubriker! Tyvärr är det inte såhär det är, utan det är min lilla dröm värld! Men det är faktiskt sant att jag och Ellen ska göra en blogg tillsammans. eller för att vara exakt redan har gjort en. jag länkar till den så fort vi är klara med designen och sånt..

bye for noow, Häänur

,<3

Snygga killar

Haha, kommer ni ihåg de dära listorna man gjorde som liten, oftast med en kompis eller i hemlighet. haha, eftersom jag inte har något att göra just nu så ska jag ta och göra en nu :) Vad gjorde ni för listor när ni var små?




1. Bill Kaulitz - ofc !?





2. Tom Kaulitx - tvillingbror, likadan ju !





3. Chace Crawford - Nate från Gossip girl.. (han heter Nate va? (a), jag är inte så insatt.... än ! )





4. Zac Efron - High school heting





5. David Beckham - haha, klassiker !



inte direkt så seriöst men ändå, är man rastlös så är man!

You know you love me

xoxo, Hanna Lönnqvíst

x)

Dagen

Så, idag.. vad har hänt?

Juste ! Först matte prov första lektionen, vegt inte riktigt hur det gick... Helt Ok, tror jag. Men det märker vi ju när vi får ut dem! Feter matten åkte vi inte till stan (Hanna Le, Diana, Jasse, Ellen, Avin och Mickis) för att gå på studiebesök hos Jehovas Vittnen. Helt ärligt så trodde jag dem skulle vara helt psykstörda, men det var de inte alls? DE var heeelt normala, och så övertygande. Haha, vet inte om vi typ blev hjärntvättade på något sätt, det kändes nästan som det !
Lunchen åt vi på las dooonken... vad annars?! x)

Efter skolan joinade jag frööken Pettersson, vi kollade på Gamla GG avsnitt och bakade super goda kenelbullar (bild kommer, kanske!) .. Sen fick jag skynda mej iväg till Volleyboll avslutningen i Edsbergsparken, inte särskilt kul, med tanske på att jag stack mitt i allt. eftresom att jag och das pettersson giirly skulle på "gospel gudstjänst".. Kom faktiskt ganska sent dit (a). ofta man är i två "heliga byggnader" på sammadag? Det var vi!

Jag har märkt hur galet mycket jag umgås med ellen när jga läser igenom gamla inlägg. det står typ hela tiden och sen gjorde jag det och det med..... Ellen! x)

Ska lägga mig nu, förskylningen har verkligen gjort mig tröttare!

,<3

förresten, ni som läser Kenzas blogg! Asså vilken stackare... Blindtarmen lixom.




Aah, jag har missat tokio hotel när det var på tv. det var natten till idag klockan 00.10 tror jag! Sååå suur jag blir! Måste kolla igenom allt på youtube asså! Snälla, kan inte dem bara komma hit till sverige ! (a)


Han är bara min ! <3

Tisdag

Usch, fy och blää.. Hela slutet på förra veckan har jag känt min lite hal´vt små förskyld, och nu i Söndags kände jag att det bröt ut på riktigt! Jag menar, vilken tajming ! "/ Precis dagarna innan Rösjön Runt? Jag som faktikst ville springa, för ovanlighetens skull, jag kan/får inte. I och för sig så vill jag för att du kunna höja mitt betyg, menmebn. En andledning i allafall! Dessutom bra träning!


 

,<3

Studie besök imorgon!

Fuck, jag hade helt glömt bort det! Min so grupp ska in till stna och besöka Jehovas vittnen imporgon  och jag måste skriva frågot till det! faaan.. ! :s

Asså jag är typ rädd för Jehovas vittne människor, man vet inte rikitg vad de sysslar med. Det går ju massa konstiga rykten, som ofc. inte är sanna (hoppas jag!) men man reagerar ju ändå.

En kille som verkligen hatar Jehovas Vittne människor har tom. gjort en smått rolig, men väldigt taskig och antiagligen helt påhittad blogg om det. komemr itne ihåg vad den heter, men om man söker på Jehovas Vittnen på youtube så kommer hans video upp, och bredvid där står hans blogg !

PUSS, nu måste jag lägga mig, väckning 6.20 imorgon för mamma åker 6.30 ! Viket betyder att jag måste fixac allt på morronen ! grrr, :(

,<3




Deras "perfekta" engelska som är såå gaaalet gullig <3

Hjääääärn släpp !

Asså fan, hade precuis värsta iden om precis vad jag skulle skriva om.. Det skulle typ bli ett skit längt inlägg, och nu är det helt tomt i hjärnan! I all afall, får jag försöka komma på nått..

Juste, en ska jag hade tänkt att fråga alla.. Jag har precis fixat på våran data så att alla har varsitt konto. Men det är ju så att alla hadef egna grejer sparade på det enda kontot vi hade förut, och nu vill alla ha deet på sitt egna. Jag hade tänkt att vara lite smart så jag började fixa med USB-minne och föra över. Och det gick ju helt ok, när det gällde texter! när jag sen kom fram till alla mina foton är det klart att det inte får plats alla dem på ett USB.. Är det nån som vet ett annat sätt att fixa problemet?

nu måste jag gitta!  Puss !

Hoppsan, får visst sova i soffan i natt! :p Oscar har visst tagit över min säng !

,<3

btw, är det matte prov imorgon och rösjönrunt på onsdag, det får jag inte glömma !!!

Natti natti, TV dax...

Så, nu har jag ätit lite kvällsmackor med mina små brööder. ganska mysigt att vara hemma själva lixom. dem har precis lagt sig, så jag får väl ta och sätta mig där uppe och kolla på TV. i alla fall jag tycker att det är jätte härligt att somna till lite ljud, de är nästan omöjligt att somna om det är knäpptyst. hör man däremot ljud så kan men lyssna och tänka på dem.

Min ena brorsa, Oscar, som jag visst märker är den enda av de två som jag skrievr om här har blivit tokiog. eller ja, lite tokiog har han alltid varit men ändå. Asså fett irriterande! Han har börjat typ leka "bladde" som han säjer. Han vet lisom inte ens vad det heter, men ändå håller han på och pratar helt konstigt. Det är verkligen inte likt honom, förut var har en liten teddybjörn som man bara ville krama och gosas med, och som man ibland dampar loss på. När är det snarare tvärt om! man dampar loss på honom hela tiden, för ja tycker verkligen inte om att han håller på sådär..  Nån som har tips på vad man kan göra för att få honom att sluta?
Nej, nu känner jg mig taskig mot min andra brorsa, som jag inte ens nämnt här i bloggen, Marcus. Problemet med honom är det att jag inte rikitgt har nått att skriva om honom, han är lixom det tysta, smarta och perfekta mellanbarnet.
Är det bara jag eller är det verkligen så att typ alla mellan barn är annorlunda jämfört med de andra. Både jag och Oscar är lite "mulliga" eller ja, jag är inte jätte mullig nu, men var iaf. det när jag var mindre. Båda vi är ganska aggressiva om man säger så, asså vi bråkar och slåss ibland, medan MAckan är så perfekt att han alltid håller sig utanför.

Nej, vet ni vad, det här blev ett mcyket längre inlägg än väntat.. Så nus ka jag upp och kolla lite på daas televisiooooon !

byee for now, <3

"Mest aktiva"

Ni kanske läste lite längre ner om att jag tänkte försöka komma med på mest aktiva listan. Och det hade tydligen Ellen också, hon skrev typ 14 inlägg ! Efter det kontaktade hon blogg.se och frågade vad som krävdes att vara med, och det var inte bara att vara mest aktiv, vilket det borde. Utan det hade mad att man var tvungen att ha många läsare och mycket kommentarer också. Det tycker jag är riktigt dåligt. Då borde de göra om rubriken till typ "Populäraste bloggarna" eller någonting liknande.
Dessutom har ju folk med små bloggar fått svårare och svårare att få dem och bli stora om baar stora bloggar uppmärksammas i den listan. Iallafall jag har hittat några av mina favorit bloggar där i från, och dem är ju ofc. stora då.

Så, jag tycker att ni med små bloggar ska stå på er som jag och skicka ett meddelande till blogg.se där det står att ni inte tycker att det är rätt att bara stora bloggar uppmärksammas utan att istället försöka få de som är mest aktiva med på listan!

Ska ta och skicka iväg ett meddelande till dem direkt nu!

, <3



Oscars (min lillebrors) förebild ! x)

Måndag

Eehrm, som ni kankse fattade blev det ganska sent igårkväll. Jag gick i och för sig och la mig direkt efter förra inlägget. Och då kan jag ju bara tillägga att jag var gaalte trött, så det var därför det kom ett litet udda inlägg bara sådär.. Såg en film på franskan, som vi alltid gör efterprov. den hette typ Amelie nånting, och verkade helt ok, men väääldigt mysko! Man fick te.x se 15 personer som fick orgasm? x) haha, mycket lärorik film ! ;)

Efter det har dagen bara flytit på, ellen jag o avin stack hem till mej på lunchen, för jag som är så smart glömde mina teknik papper (det som jag satt och skrev igår). Men sen när vi kommer tillbaka till skolan så märker jag att jag glömt papprena igen. Trodde jag stoppade dem i väskan innan vi åt, men tydligen inte?



Asså, just nu känner jag mig rikigt patetisk! ´Jag siter framför datan och leker... men foundation? x) jag sitter och typ skriver med den på paper och senm smetar ut den och hålelr på (a)

Nu ska jag köra brorsorna i säng, eftresom mina päääron inte är hemma ! ;)

,<3 

Thaaaaank good !

Finally ! Asså sheeeeisse, nu, precis NU ! blev jag klar med mir produkt analys. guud vad jag har jobbat, och ändå är den skit kort. What evaaaah, jag är klart och nöjd. I alla fall nu, få se hur det blir imorgon när jag ser allt jag har gjort fel och konstigt ! "/ Men skit samma.. haha, jag är klaaaaaaar ! :D nu får jag äntligen sova ! Ååh, vilken härlig känsla..  Men imorgon blir det upp tidigt igen och börja och kämpa på som vanligt, bara en vecka till. Sen sätts våra betyg. Då blir allt såååå mkt chilligare. Och  juste, i sommar så ska jag lova att försöka lbogga så mkt som möjligt..
Vet abslout inte varför jag skrive det nu,men what evaaaah!

NU SKA JAG SOVA ! :D


(bild: http://www.goteborg.drivhuset.se/filarkiv/bilder/profilmaterial/kudde.jpg )

, <3

Helgen

Tjhopp ! : )
Den här helgen har varti sådär för min del.. Jag har spelat volleyboll båda dagarna, och sedan pluggat ganska mycket. Volleybollen var den årliga tuneringen Bigstep som solletuna anordnar för hela sverige och några till. I år var det bara finskar som kom utomlands ifrån. Eller hur fan säjer man :s ? Jaja, vi kom i alla fall 7, 9, 10 av typ 40 lag sammanlagt. Ofc. var jag i det lagert som kom sämst (a) Helt Ok, men inte bra ! Om jag ska komma med en bortförklaring skulle väl det vaar att vi spelade på tre i 8:on dels finalen...

btw, så var vi hemma hos Petterson och hade det jätte trevligt i lördags, ja, eller det blir ju igår.

Förlåt för lite bloggande, men jag måste plugga vidare. Eller snarare skriva klart min produkt analys (på engelskaaaaaaaa) ! Puss. 

,<3

Ödets brunnar..

När du var liten, höll inte du också då på att fjanta med det dära att A-brunnar betyder otur eller avbryten och att K-brunnar betyder att man blir kär i den man tänker på just då eller att den man tänker på blir kär i en, eller det andra alternativet ... att den man kliver på brunnen med tillsammans blir kär i en? Det gjorde i alla fall jag, och nu har jag börjat med det igen!
När jag slutade tänkte jag att: ofc. spelar det inte nån roll om man går på en A-brunn eller en K-brunn... Nu när jag har börjat igen tänker jag annorlunda, jag tänker att " Det skulle kunna, äver fast jag inte tror det, spela roll om amn går på en A-brunn eller en K-brunn, och om det gör det är det ju onödigt att gå på massa A-brunnar och tänka på skolans fulaste kille när man går på en K-brunn". Därför får jag typ panik om jag går/cyklar på en A-brunn, och börjar slå mig själv på axlarna. För ni vet väl att man ska slå sig själv först på höger axel tre gånger och sen på vänster axel tre gånger, då försvinner oturen.... Är det någon som vet vem jag tänker på när jag går på en A-brunn?Nån mer som är som jag?



Jag, K-brunn, Bill Kaulitz ! (a)

Bill och Tom Kaulitz

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
3453
tokiohotelterka.blog.cz - 28064586-1011680.jpg
1373
Image and video hosting by TinyPic



Lite bilder på världens sötaste tvillingar ! Fatta att vara stolt förälder till dem ! (a)<3

,<3

Tokio Hotel TV 26

Här är den nya tokiohotel TV, förlåt alla ni som inte gillar dem att jag lägger upp tokiohotel TV helatiden. Men det finns folk som gillar dem (jag som kan kolla på dem hur många gånger som helst tex. ) (a) !


Header

Har som nu kankse har sett gjort en ny header.. Tyckte själv att den blev helt okej faktiskt. Bakgrunden är en av mina "bild bilder" till fotoprojektet. Vad tycker ni om min nya header? Vad tycker ni att jag ska ha för någon bakgrund som passar till bilden? Bakgrunden jag har nu tycker jag nämnligen är väldigt tråkig. Tror att jag fortfarande vill ha en enfärgad bakgrund, men vet inte vilken färg..  Jag är desperat efter tips !

Här är bilden jag har som header bakgrund i normalt format..
447534-49

, <3

Produkt analys..

Har "precis" (för 1,5 timmar sen) komit hem från min volleyboll träning. Sedan dess har jag typ läst alla de 4-11 bloggarna jag läser regelbundet och så har ajg stått och vispat i mammas ostsås. Haha, asså vi ska äta lasagne *mums*, det är därför vi har ostsås! Dessutom så har  jag börjat att skriva på min produkt analys som är till på måndag. Jag skriver om en osthyvel och det går förvånandsvärt bra att skriva och hitta information tycker jag. Bara för att jag skrev så nu kommer jag säkert inte hitta nån mer information och få tvärstopp. Ja, för er som har läst förra inlägget så satsar jag på många inlägg nu.. Haha, jag menar tänk vad nice om manb skulle kunna bli som nån av de här ! (a) :


 Bild från: http://kissie.blogg.se/category/allmant.html
Från vänster: Nån (a), Blondinbella, nån, stina-lee, kissie och kenza

nu tror jag iallafall att mamma ropar att vi ska äta ! mumsfilibabba ! :D
skulle bli kitglad om nån kunde komma på något sätt att hjälpa mej att få fler läsare och hur jag ska kunna komma med på mest aktiva listan... Några tips Ellen? ..Avin? ..Joanna?

-nehepp, synd !

,<3


Idrottsdag, resultat

Ok, om du är en sån person som dampar loss på folk som är stolta och glada över någonting behöver du inte fortsätta att läsa det här inlägget !

Men i alla fall, igår hade vi som sagt idrottsdag. Och det betyder att resultaten för alla 8:or kom upp idag. Nör jag såg det tänkte jag att det inte var nån ide att läsa, eftersom att jag ändå inte skulle stå med. Menså såg jag först höjden, där stod jag mycket förvånandsvärt med´, på mina 125 cm (a). Sen kom jag på att det gick ganska bra i längd, så jag skulel kolla hur långt jag var från att komma med på listan. Jag började enrifrån och såg att mitt namn inte var med. Efter ett tag slutade jag to.m att läsa listan. När jag sedan kolalde vem som vann på allting, och såg att det var Caroline, såg jag ett namn under det... Där stod det först Hanna Svennson och sen Hanna Lönnqvist på 4,0. Det betydde alltså att jag var 2:a i 8:an på längdhopp ! :D *stolt*

Nu kommer jag säkert att få några elaka kommentarer om att jag skryter och blablabla, men de skiter jag i. Jag fattar seriöst inte var folk har för problem med att man är glad över någonting man gjort bra? Håller du med mej eller är jag helt borta?

,<3

Mest aktiva..

Har kommit på ett jätte bra sätt att få fler läsare! (a) Blogga jätte mycket så jag komemr med på mestaktiva listan. Verkar faktiskt inte vara särskilt svårt, jag kollade på hon som låg högst upp nu och hon hade bara skrivit typ 5 inlägg. Enkel match! Eller? "/

För en liten stund iallafall..

Ja, jag hade ju tänkt att blogga liiite mer än bara ett inlägg igår! Tänkte skriva minst två till men så blevb det inte. För när jga kom hem från träningen så såg jag en svart liten kanin som sprungit bort sig. Jag och lillebrorsan snackade med mamma och hon sa åt oss att ta in den så kunde vi kanske hitt avems det var. Medan vi gjorde det kom ja på att jag hde sett en lapp där det stod min svarta lilla knain är borta blablabla och nått telefonnummer och längst ner stod det Theodor.
Jag kom på det och det visade sig att det var våran, typ granne, Theodors kanin! Fan också! Jag ville ha kaninen inne iallafall över natten...
Samma rekation var det på min bruuder som oxå ville ha den, så galet söt var den asså.

Ska ta och byta om och lite så nu, träningen börjar snart ! :)

,<3

Bullar och Idrottsdag

Hejhopp ! 
Dagen började med hemkunskap, bakade riktigt goda, men ganska missbildade, kanelbullar. Haha, inte så smart att äta upp nästan alla precis innan lunchen? Som jag då gjorde!
Idrottsdagen var på vallen, och gick sådär...

Resultat:

1000m: 3,46  (Ganska nöjd, jag har ju så galet dålig kondition?!)
Kula: 6,93 (Nöjd, men ville göra bättre. Hade bäst av tjejerna ! :D *stolt*
Höjd: 1,25 (fyfan vad pinsamt!!!, seriöst, visst äe jag inte direkt bra på höjd men jag hade väl kunnat klara 1,30 iallafall?!)
80m: 11,76 (vet inte om det är bra eller dåligt, antagligen det senare. Jag har inte sprungit det förut..)
Längd: 4,0 (Helt Ok, vet att jag hade kunnat klara bättre! Hade jag bara börjat hoppa bland de första som fick hoppa typ 6 hopp hade det gått bättre. Själv hoppade jag 3 hopp och det sista var typ när de hade plockat undan! )

Som sagt, inte det bästa resultatet, men helt Ok... Fattar inte, jag har varit helt slutkörd idag! Verkligen jättetrött redan innan friidrotten började! Ska försöka skapa en ny design och så till min blogg nu. För övrigt har jag tänkt på det här med att skapa en ny blogg, och det tror jag inte jga pallar! jag kommer nog istället ha en lösenordsskyddad blogg där baar dem jag vill ska läsa får läsa. Tyvärr kommer jag inte låta någon som bor i Sollentuna att läsa den, för där kommer jag uttrycka allt jag känner. Det komemr inte kännas bar för mej om mä'nniskor i min närhet vet allt om mej..

puss o hej, leverpastej
,<3
 

Temadag

Hejhopp!
Hade som sagt våran andra tema dag. Eller nej förresten, det är den tredje. Vi fick i allafall redovisa om våra olika organisationer vi besökte igår. Jag och Ellen var på röda korset. Jag vet itne riktigt hur det gick på redovisningen, men helt OK tror jag. Juste, vi har två jävligt.... eller, nej, skitsamma. Jag ska nog inte nämna det nu förresten. Menmen, igår när vi var på Sollentuna Station på väg till skolan sa Adam att man fick gå hem och ammanställa hemma. Så det gjorde jag och Ellen. Igårkväll fick jag sen reda på att Guli hade blivit skiitsur! Och dessutom hade Adam ´gått till lektionen?! Fatta irriterande! Men eftreosm att Guli är så snäll så sa hon till oss idag att det var helt OK! Puuh! 
Fett kul, men ändå synd var Adam och Jaspers redovisning. x) haha, med det var rätt åt dem! De hade typ värsta svåra texten, korierad eller skriven av typ Jaspers mamma, och sne när de skulle berätta så läste dem. Man hörde verkligen att de inte hade nån aning om vad de snackade om, coh där stod de och skämde ut sig aap länge! Efteråt pressade alla ut dem genom att fråga vad ord betydde, och de kunde inte svara x)! Buuuuuusteed!

Mohahah, men men, ingen mer skade glädje nu. För nu har jag bråttom till mitt piano, sen till stinsen med das Ellen und daaas Eriik (a) ! x)

, pöös mina (min! typ) läsare! Tack Avin för att åtminsonde du läser !

Jag leever!

Haha, nej jag har inte dött jag lever! Jagvet att det var länge sedan jag bloggade, men men.. Asså gårdagen var helt crazy:
11.00-12.00 gudstjänst (inför komfan, btw, så har Palle o Issa bytt till Storastrad 2 dit jag å Ellen ska :D )
Sen typ chillade jga o ellen, år lunch mm, stack ut o cyklade runt edsviken, den långa vägen. Till Naturhistioriskamuseet, där vi år melon o kex. Där hittade vi 19 kr i Ellens väska och blev överlyckliga (Niclas väska). Vi typ sprang in på museet och letade efetr nån affär (dumma, jag vet !!!) hittade ingen så vi cylklade till Bergshamras ICA och köpte ett litet glass paket och en mars som vi satt och åt på en busshållplats. Dessutom hade vi ingen sked till glassen, så vi fickj paja paketet och äta som en sandwish.. x). Helt Cp.. och det är inte ens allt! Men innna an jag hfortsätter måste jag gå in i köket och hämta lite choklad (a)!

Haha, älskar vårat godisskååååp! :D Denhär gången blev det "Belgian dark chocolate with candied orange peel", fett gott ! Hoppas ni blir suktade (a) 

Ialla fall, när vi kom hem till ellen checkade vi lite Tv, gick upp och åt pizza hemma hoss mej. Efetrdet skulel vi jobba emd våran gympa lektion. Bränna en CD och sen gå igenom allt en gång.. men så blöev det itne direkt. För vi hade ingen fucking skiva !

Är helt trött i händerna, har varit på msn för länge, så jag tar och frotsätet rned mitt inlägg sen! puss på rumpan, <3


Sista minuterna

Tjingeling.. sitter nu i typ ett VIP-rum i England.. kommer inte ihag vad flygplatsen heter xD ! Guud, vad nice det ar med sanna har rum, massa mat, chips, muffins och annat att ata och dessutom datorer och Tvs och allt! Riktigt harligt.. planet aker om en timma (var har for en timma sen) och sa sa vi kommer ga snart..  kanner att det ar valdigt jobbigt att skriva har, eftersom de tre sista bokstaverna saknas.. Darfor tanker jag inte beratta om resan nu, utan jag gor det imorgon. Kanske hinner ikvall, beror pa hur sent vi kommer hem, var planerat att komma halv 11, isafall kan jga nog skiva lite. Vi far se om jag pallar, annars hors vi sen.. 

ska ga och hamta min andra choklad muffins nu, <3


Pallar inte lägga upp det nu, gör det imorgon

Nu orkar jag verkligen inte, vill baar soooova! Asså jag borde får pris i att skjuta upp saker! Hela tiden gör jag det, seriöst. Plugga till prov, packa, klä på mej, fixa mej allt. och nu skjuter jag på dethär med. Men jag ska iaf. gör någonting ! JAG SKA SOVA ! :D  Känns skit nice, dessutom börjar vi inte förr ens 10.45 imorgon, dubbel sovmorgon you know.. Det är "kinda naaaaajs".
Natti Natti.. <3


btw, en fråga till er alla. " Har ni några speciella kvällsvanor som ni gör varja kväll?"  Vore interssant att höra tkr jag. Berättar om mina innan skolan imorgon..  

puss, <3

Tisdag

Hallådära, idag har det inte hänt ett piss. Eller inte iaf. i skolan, efterskolan hade jga däremot alldeles för mkt att göra. Först och främst skulle Hanna LE ta med sin Yoga film till skolan så jag och Ellen kunde få kolla, men det glömde hon, no offence! Jag var tvungen att hämta miene kleine bruder i hans skola och skjutsa honom till tennisen (cyckel ofc.). Sedan vänta där i 45/50 minuter och sen skjutsa honom hem. Ge honom mat, skjutsa honom till Ellens hus där Mackan också är. Där fixar jag och Ellen lite och förbereder för våran gympa lektion som vi ska ha på måndag, bara för tjejerna. Killarna i våran klas sär så störiga och störda så vi valde att skita i dem.
Vi kom ialla fall en litem bit på vägen. Vid typ kvart över 6 skyndade jag mej hem, år mat, cyklade till träningen (som började 7). Tränade, kom hem, ätit macka, pluggat och nu bloggar jag lite. Fatta jobbigt?! Var helt slutkörd när jga ens kom till träningen? Så ska det ju inte vara ...

ska kolla om jag kan lägga upp bilderna jag har tagit till mitt fotoprojekt i skolan så kan ni skriva vilka ni tyckte var finast. Ellen, jag vet att han sa att inte många skulle göra projektet och att ingen mer fick göra det. Me jag tänker göra det ändå, det är ändå kul att fotta så om han inte tänker titta på bilderna så har jag iaf. haft kul när jag har tagit dem... right? btw, ellen, jag har fottat bilder på MITT halsband också. Tyvärr samma som dej. Eeh, tror inte han bryr sig, men säj till om du gör det. Då kan jag ju bara visa de andra bildern jag har tagit..

,<3


Oväntat och jobbigt

Stack som tidigare sagt ut och sprang med linnea i typ söndags, skulle egentligen springa rösjöspåret eller nått men vi sprang till stinsen istället. Där var allt nice, förutom det att alla affärer just stängde. VI gittade in på Vinn och goick runt och gjorde bokstavligt ingenting i typ en timma! Träffade iof. Erika & Axel (Alexandra) där inne, men det var bara en snabbis.
På vägen hem sprang vi och tuggade tuggummit osm linnea hade köpt.. ( Jag vet att bet blir lång berättelse men jag har faktiskt en poäng, lovar! ) iallafall, jag stannade vig typ slotet och sptade ut tuggummit för jag började må smått illa. Efter några minuter mådde jag så galet illa att jag höll på att börja böla, jag har värsta fobi för att spy så jag får typ panik om jag mår jätte illa/spyr. Gick skitlångsamt och allting, stannade tom. upp och började lute mej, frammåt. Det är nog det närmaste ögonblicket jag har avrit att spy på typ galet länge!
Låter inte direkt som en stor händelse för er säkert, men för mej var det verkligen hemskt..

Nu måste jag återgå till Franska läxan, puss <3

Måndag

Tjohoppsan ! :D
har precis typ vräkt i mig mat medan jag lyssnar på Bill och Tom från Tokio hotel när de pratar, på tyska (a). Ska alldelles strax hem till Ellen och snacka lite med henne. Vi ska diskutera lite om våran gympa lektion vi ska ha på måndag. Egentligen skulle vi ha på fredag, men då ska ju jag till London ! :D så, vi tar på måndag istället.
Vi hade tänkt att ha power yoga, så vi ksa iväg på ett pass nu eftersom ingen av oss nånsin varit på poweryoga. Haha, "stackars" dem i våran klass, tokiohotel musik heeeeela timmen ofc. (a).. mohahhaa, synd för er som inte gillar dem, men nu får ni lyssna på fröken (6).
Idag hade vi gympa lektion, och jag satsade faktiskt. Måste göra det nu, annars tänker bajskorv anders sänka mitt betyg till G+! och det vill jag absolut inte! Så idag satsage jag, och det gick bra. Vi hade höjdhopp och jag klarade 130, mitt rekord :). Ville försöka hoppa högre med fick inte, för tiden var slut. Blev faktiskt nöjd, för jag rev inte på en enda höjd :D
Måste springa iväg till Ellen nu.. om det är nån som har tips till lektionen så får ni gärna skriva det i kommentarerna :)<3

,puss på er :)<3

btw. påminn mej om att jag ska berätta om när vi skulle träna igår sen ikväll när jag bloggar mer (a) !

Min Dröm

Kom precis på vad jag drömde inatt, har gått och tänkt på det hala dagen men det har aldrig blivit av att skriva det här i bloggen. Tyvärr så har jag glömt största delen av drömmen under dagen. Men jag minns att jag drömde att Mickis hade flyttat till något ställe en bit bort. Det var typ nått "malmvägenställe" med lägenheter och sånt. Som tur var så var det inte så långt bort, så hons skulle gå kvar i klassen. Sen drömde jag att Ellen skulle flytta. Att hon skulle flytta skit långt bort så att vi aldrig skulle kunna ses igen typ. Jag drömde att jag grät och grät, och var typ galet lessen. Sen minns jag inte mer.

"Jag tycker det är jobbigt med drömmar ibland, men ibland också härligt. Jag vet inte varför det bara är så."

,<3


Bilder från Grönan

447534-46


Filippa, jag och Mackan i Extreme. Marcus åkte för första gången och var skiträdd, gubben <3


447534-45

mamma tvingar mej och filippa att se fina ut så hon kna ta lite kort.. ;)
447534-44



447534-43
Jag och Filippa i uppskjutet..



447534-42


Kön till uppskjutet..

447534-41




Så nu har ni fått lite bilder i alla fall. Dagens planer ändrades så nu ska jag och Linnea ut och springa..

puss på er, nu ska jag vara nyttig, ÄNTLIGEN! <3

Sista chansen

Gav datan en sista chans att ladda över bilder, tog denhärgången från en annan camera, och det funkar. Så nu håller det på och laddar. Dessutom så kollade jag i papperskorgen (på datan då ofc.) och såg att där låg alal bilderna jag hade försökt att ladda över... tydligen hade de kommit med typ 3 av de 1000 gångerna jag föröskte och då hade jag omedvetet raderat dem. Jobbit! men nu är allt fixat och klart så äntligen kommer det "långa" inlägget  :)

, puss på er tålmodiga människor <3

Bilder från Grönan

Pappa och Alex ser fina ut! :)

Man fan då !? Varför funkar det inte att kopiera? Fett irriterande, menmen, pappa får hjälpa mej att ladda över bilderna.. ska nog ut i solen som jag sa

skeppohooj, <3

Visa och kopiera

Haha, jag är ju jätte smart ! Man behöver inte ladda över bilderna ! :D DEt räcker med att visa bilderna på datan och sen kopiera dem.. så nu kommer ett ganska långt inlägg med bilder från grönan ;) 

CP data

Har seriöst suttit här och försökt att ladda upp bilderna från gårdagen galet länge, och det funkar inte. Fattar inte vad som är fel? Eeh, våra "örebrogäster" har precis åkt så nu har jag nada att göra? Vet inte rikitgt vad jag ska göra, nån som vill hitta på nått efter jag har duschat? Har funderat på att vara nyttig och gå ut och springa lite, men det är så galet varmt så jag tror inte  jag pallar "/.. var faktiskt 23,4 grader ute när vi åt, jävligt nice asså. Tror jag ska ta på mej bikini överdel och shorts och lägga mig ute på gräset med en glass (?) och lyssna på tokio hotel. Gosh, vad härligt det låter.. 

c ya ! <3 

Nice week-end med folket + lite till

Haha, vackraste rubriken någonsin ; D

Iallafall, i ööh, onsdags (?) var det valborg, då kom massa människor hit.. och Ellen. vI typ var inna på habbo och nördade oss hela kvällen, men det var faktiskt av en andledning. Tokiohotel skulle vara inne där och svara på frågor och sånt. Men, tvärr såg vi dem aldrig, ska försöka hitta intervjun nånstans på internet om det går..

Torsdagen spenderade jag mestadels med Ellen (som hade sovit över btw). Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde men vi hade iaf. kul. På kvällen åkte vi till Livija och spelade boule, båda familjerna. Haha, gick väl sådar, vi förlorade med typ 13-7 eller nått. Och dessutom fick vik typ alla poäng från Amelia, livijas lillasyster på typ 8 år. 

Fredags så... minns jag inte vad jag gjorde xD.. menmen, what ever... JOOO! JUSTE!!! Haha, fan vad dum jag är! Då kom våra gäster från Örebro: Joanna, Filippa, Anders och Alex. VI åkte in till stan och drev omkrinbg där största delen va dan typ. hittade inget, men det var bara bra för jag var pank! Har inte fått mina 300 av pappa än ?!

Lördags, igår var vi på GRÖNAN ! :D så galet nice det var. Vi typ sprang runt och åkte typ alla karuseller, utom frittfall, som ingen villa åka med mej på och som jag inte ville åka ensam. En sak som ja tyckte var lite rolig var att jag såg en person där, som jga aldrig trodde jag skule få se !!! Gissa vem ? :D En ganska känd bloggerska vars bloogg jag läser flera gånger om dan... Kissie ! Asså, fan vad jag blev förvånad x) ! Jag stannade upp och kollade fett länge. Har ni som läser hennes blogg tänkt på att det var tredje dagen i rad typ som hon hade på sig sin vit o blå randiga tröja från Gina (?).
 
Idag ska folket åka hem till Örebro. har inga andra planer än att säja hejdå till dem, och det kan man ju inte göra hela dagen ? Så om det är nån som har lust att hitta på nått är det bara att ringa. Annars får jag väl spendera dagen med att typ duscha, kolla TV, data och kankse plugg alite franska eftersom jaghar prov "snart". Hade tänkt att leta reda på aladden till cameran så kan jag ladda över lite bilder från grönan.



(Bild: http://www.supertravelnet.com/as_kuvat/ngm/1119959775.pjpeg)




,pussy <3


RSS 2.0