Snabbis inlägg !

Så, pappa har varit super snäll och lånat ut sin jobb data. Kostar typ gaalet mycket så det blir baar ett kortis inlägg..

Igår åkte vi som sagt upp hit till Björnriket, typ 1000 timmars bilresa x). HAHA, i bilen lyssnade vi faktiskt inte så mycket på tokio hotel som jag ville men vi lyssnade på en gammal britney skiva från när jag var typ 7. Lite kul eftersom hon typ var min största idool ;) Lägger upp länkar till mina favvo låtar när jag kommer hem.. Lovar oxå att ladda upp bilder och filmer och sånt..

Asså vi fick seriöst bästa stuugan! Skitstor med TV och bastu. Dessutom finns det två kojor (kul för brorsorna och Erik + Elsa, dem vi är här meds barn) och så finns det en lian... Riktigt kul att gunga faktiskt..

Idag har vi åkt Snowboard (och slalom då) hela dagen. Efter det så typ bastade jag och Elsa (haha, hon är 5 år typ ovh fett ball !) juste, vi badade i snön oxå.. Haha, skit kul men gaalet kallt. Jag tillochmed gungade i lianen två gånger! xD Asså, feet kul..

Har varit inne och checkat några bloggar och sånt nu.. annars händer inte så mkt. Läste just en saga (pippi (; ) för Elsa och så.. Nu måste jag nog gitta, men jag kanske kan försöka blogga liiite i alla fall ltyp varannan dag om jga får datan så ofta. Somsagt det är sjuuukt dyrt ..

, puss på er bööögar  ! :)<3


ööh, 6e inlägget idag ?

HAHA, skriver ett inlägg nu bara för att irritera pappa och för att det blir massa inlägg ;)
lite kul, ajja, pappa blir snart sur så det är bästa han får datan i alla fall "/

puss bööögar ! :)<3

juste, tror mina föräldrar läser min blogg så nu kommer innga roliga inlägg.. HAHA, deras fel, skojja bara :P



en blid från björnriket typ, får se om det är så dålig som August säjer, haha, nejmed det var bara funparken som var dålig enligt han.. Får sehur det blir.. ;) Pappa hotar med att väcka mej vid 6 imorrnon om jag inte ger honom datan nu, så det är bäst han får den. Han kommet btw väcka mej då ändå så jag bata skiter i hans hot. Men jag är trötta så jag får ta det som en andledning att ge honom datan..

xoxo, Hanna :)<3

HAHA, nån som har tråkigt under lovet?

Isåfall kan du få göra en header till maaj, har en tjej på gång som kanske ska fixa det, men är lixom intre säker. Är det nån som har lust vore det skit gulligt :)

puss på er ! :)<3

HAHA, kan inte klockan ?

Kom hem från Iren vid typ 8 eller nått, det var mysmys.. Jag började packa, fotta och lite sånt.. Laddar upp bilderna nån annandag. Men det kommer nog bli väääldigt långt fram, ska till Bjrnriket, Vemdalen och Klövsjö imnorgon, åker mktmkt tidigt (eller inte !!!) HAHA, det är tänkt att vi ska åka tididgt men vi kommer säkert inte iväg föör äns typ 10 x)

Juste, sngående min jättefina rubrik.. När vi kom hem så typ var mamma o pappa gaalet stressade och b aååh, hanna klockan är så mycket och du har inte packat börja emd det och blablabla.. Så jag gick upp packade, tog på pyjamas eller vad fan man ska säja, jag andvänder ju inte direkt pyjamas menmen wtf. Borstade tänderna gjorde jag oxå, sen kommer jag ner och ser att klockan inte äns är 9.. Haha, irriterande när jag stressade som fan (elelr inte men ändåå !) .. Har typ suttit här vid datan och kollat massa bloggar och sånt. Har försökt att få fram en snygg design på min testblogg, men så blev det inte..
Har förresten mejlat en tjej som kankse ska fixa designen :D Jättegulligt i så fall :)
Jag har oxå hittat massa nya intressanta bloggar att läsa, eller det var visst bara en ! länkar till de bloggarna jag brukrar läsa:

Kissie (Alexandra Nilsson)

Kenza

Ellen (My frendoooo )

Anna

Palle

Stina-Lee

Blogghjälp (Designadinblogg)

.... och ibland några till ;)
Haha, nu när jag är så snäll och länkar till alla får ni få läsare jag har inte svika mej och bara läsa deras bloggar och inte min? För annars blir jag lessen ; )

Åker som sagt till Björnriket mm. imorgon och kommer varken ha tid eller ork att blogga då. Och även om jag skulle det, för det är ju faktiskt gaalet kul.. så har vi ingen data där antar jag. Vi hyr lixom stuga och ofta man har data då? Menmen, har jag tur tar pappa upp jobdatan som jag kanske kan sno undan ett tag och blogga lite ..
När jag kommer hem lovar jag att ladda upp massa nya biler och filmer och allt vad vi kommer göra..

HAHA, juste, jag har inte som alla andra och börjar skolan egfter lovet ! JAg har nämnligen prao ! ;D så jag är "ledig" två veckor till efetr det..Och det är förövrigt under de två veckorna, närmade bestämt 3/4 som det är tokio hotel konseert och därför kommer erika upp och allt kommer bli jätte bra, bara hon får biljetterna snart! Veckan efter konserten kommer Josefin upp, oxå från skåne, så jag får det jätte super chill nu.. Kankse kommer ett gästinlägg ifrån dem var oxå :)?

ööh, det blev ett ganska långt inlägg hät med det är ju bara bra med tanke på att det inte blir nåtyt på ett tag.. men ni överlever.. hoppas jag ;)

nu vill pappa att jag ska sova och så vill han ha datan.. vilekn bajskorv  ;) Han gillar inte direkt när jag säjer så, detär därför jag gör det (a)



en lite, eller förresten mycket söt blir på Bill..
puss på er, speciellt Bill (a)<3

Stinsen och ansiktsmålnig.. + kvällens planer

Strax efter jag skrev det förra inlägget så ringde mutte. Hon kom upp och vi stack till Stinsen ;) där var det fullt upp med ansiktsmålning, nya affärer (inte för mej eftersom jag var där igår oxå), studsmattor och så var hon tjejjen som vann idol där och sjöng.  Kommer inte på vad hon heter för tillfället men jag gör npog det snart. i alla fall, efter vi hade kollat lite på henne, Mutte köpt en glass och jag en hamburgare så gick vi upp till ansiktsmålningen. Tjorven (Mutte) målade en blå jättegullig fjäril ;) Vi tog bussen hem och nu sitter jag här. Ska snart äta innan vi åker till moster Irene för att äta ännumer  ! "/ makes no sense? Eller jo, vi ska ju äta vofflor, så vi måste äta riktig mat först. Förövrigt är mitt påskägg slut (tydligen ?) Misstänker brorsorna och deras kompis tog det som var kvar, typ 3 bitar , men ändå ! Det vad mitt ?!

Snodde lite sojabönor som jag sitter och äter istället. HAHA, ni tänker säkert typ ba USCH! sojabönor? Men det är faktiskt riktigt gott, med onion & garlic smak oxå ;)

ska kolla om någon mer än jag har varit duktig och uppdaterat sin blogg än ..
, GLAD PÅSK

Hoppsan..

Råkade visst skriva påskdagen på förra inlägget, emn det är fixat nu ;) eeh,  juste, vi hade en lite diskussion jag och Gabriella om påsken. Visst kommer påskafton före påskdagen? Det är ju precis som på julen? right? Deet var iallafall det jag trodde, medan Gabriella trodde tvärt om.. Haha, kan ni var snälla och kommentera så Gabriella kan fatta att jag har rätt " (a)

nu ska paaadre ah datan, och jag ska klä på mej och kanske gå ut. Tveksamt det där sista efetrsom det är tpy slasksnö.. SKit tråkigt, är heller säkert typ ingen hemma. Menmen, får försöka hitta på nått.. Nån som vi göra nått ?

puss på er, påskharar ! :D

 
De är för fantastiska de dära hararna, springer runt och lämnar ägg till alla barn.. Skit snällt ju! x)<3

Påskaaftoooon !

JIPPIE! påskdageen, påskägg, kyclingar och allt som hör påsken till .. så gaalet mysig påsken brukar vara ;) men tyvärr känns det inte som påsk riktigt nu, eftersom vu är hemma. Vi brukar alltid annars vara i fjällen under påsken.. Fast vi åker till Björnriket, Vemdalen och Klövsjö imorron (tror jag) så man kan inte riktigt säja att vi ska vara hemma hela påsken..
Såg precis att jag hade fått massa kommetarer som jag inte hade sett (sorry, ska svara så fort jag kan)..

ska snacka med en tjej om en header nu (a)

GLAD PÅSK, och se till att äta er riktigt feta och mätta idag som jag kommer göra :)


Dagens kommentar..

Haha, min mamma hade lite orut idag när hon diskade och skar sej, sen skar hon sej igen när hon typ skalade potatis, iaf. sdå sa min lillebrorsa såhär: "mamma, eftersom att det är långfredan och jesus dog på korset då så kankse det är därför du blöder, precis som jesus gjorde."

Tyckte det var en så gaalet gulig kommentar att jag var tvungen att lägga upp den..

+ en pic på lilla oscar (<3)

image31

shohoppsnopp.. snabb sammanfattning av dagen..

Jag vaknade ruint halv 12, åt brunch, altså typ macka och köttbuller med bacon till :) skit gott.. Skulle ha volleyboll träning vid två, så jag gick dit.. men märkte ganska fort att ingen var där och att mina skor hade gått sönder så jag kunde inre gå hem. Stannade och hade skit tråkigt, tror jag to.m somnade :S ja iaf, vid 3 kom rebecka och astrid och lite senare kom äver christer och carro.. VI bollade lite och så, sen som david å typ arvid eller vad fan han hette x) de skulle iaf. fixa för dammatchen. Damernas match började typ 5 och slutade 6 eller något sånt. De vann med 3-0 ;) mammam skutsade hem meej och så åt vi och lite sånt.. Haha, har inte gjort någonting intressant idag känns det som.. :S

,pussy


Åhh. tokio hotel TV 18 :)

Igår kom nya tokio hotel Tv ut :)


här är den:

Påskkaka, läs heeeela receptet innan du börjar x) !

Lättlagad och trevlig Påskkaka

1 dl socker
4 ägg
2 dl torkad frukt
1 tsk salt
1 dl farinsocker
4 msk citronsaft
nötter
2 liter whisky

Ta fram en mellanstor skål.
Kolla whiskyn genom att smaka.
Häll whisky i ett decilitermått och drick.
Upprepa.

Sätt på elvispen. Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande
håller kvalitén.

Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa
igen.

Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.
Schtäng av elvischpen.

Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt.
Schätt på elvischpen igen...
Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en
muvschkrejsel.
Schmaka sen om whiskyn forfarande är god.
Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt.
De é inte schå noga.
Kolla whischkyn.

Schila citronsaften, lägg till en ma...sched... och schå socker,
eller nåt, va fan.
Schmörj ugnen.
Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.
Schläng ut schkålen genom fönschtret, icg....schå kolla schen
whiskyn.

Gå å lägg dej....Vem fan schänner för å äta en jävla fjuktkaka i alla
fall....?

2 veckor..

Nu är det bara 2 veckor kvar till det är dax för tokio hotel konsert :D jag kommer att bli världens lyckligaste ! problemet är att jag längtar så sjukt mkt dit och vet att det inte ens är säkert att jag kan komma dit.. SÅ jag blir oxå sjuukt stressad ! JAg måste köpa ny biljett om inte Erika får dem snart!? Både jag o mamma tvivlar på att det ens blir av, men det har jag bestämt attdet ska ! SÅ SÅ BLIR DET ! jag ska jobba, eller betala eller göra vad fan som helst för att gå dit.

USCH ! nu blir jag lessen, måste göra nått annat än att tänka på dem. EMn det är lite svårt efetrsom jag ´har på tokio hotel musik och typ inte har någon annan musik på min mob ( jag är fortfarande i Rudbeck) ..

Ska försöka fixa en header till moi nu ;)

HA det gött.. puss

Rudbeck..

Är i Rudbeck nu för andra gången idag .. Var på studiebesök har "imorse" om det nu är morgon mellan 10 och 12? Vi fick i alla fall kolla runt lite och så, verkade helt ok. Tror det blir Rudbeck som jag kommer gå i äver fast jag kommer söka andra skolor oxå..

Väntar på att Linnèa ska komma, haha, jag lovade att komma och möta henne här och sen gå med henne hem.. Menar nada problemoos ju, vi är ju grannar ; )

Nu har vi fått påskloov : D och på söndag åker jag till Björnriket, Vemdalen och vad fan det sista stället där .. August typ ba " amen guuud, björnriket suuuger ! " och jag typ tänkte vad fan äre som är så jälva dåligt där, då menade han att de hade en dålig funpark. Jag menar ofta jag åker där ? Haha, visst jag åker bräda och jag har faktiskt åkt på boxar och sånt, men ändå. Det var ju typ ett år sen, jag kommer ju typ bryta ryggen om jag ramlar. Bäst att vänta med att försöka igen tills jag har köpt ryggskena. Nån som har tips på nån bra och bekväm ryggskena som inte syns så mkt? 

Hade Jeoffery som vikarie unde White Time, asså fan vad han är skön. Hage och typ Tomas stod och gungade Sakib i fötterna och armarna och så och Jeoffery bara stod och tittade x) och typ asgarvade ..

Ska nog kolla in lite andras bloggar och kanske fixa min design om jag hinner innan Linnea kommer, hon slutar 4 så det är ju ändå en halvtimma kvar..¨


Vad ska ni göra i påsk ? :)'

pussy, <3


Paniiiik !

Asså shiiet ! Har panik! För det första har inte Erika bokat flyg biljetter till STockholm än, så hon kanske inte kan komma.. och dessutom så har inte tokio hotel biljetterna kommit än ?! Jag menar det är bara några veckor kvar, borde hon inte fått dem för länge sedan ?

Dessutom har vi hemkunskapsprov imnorghon coh jag fattar nadaa och så sk avi lämna en uppgift till henne och jag har inte gjort den och mamma ska ha datan om typ 15 min och allt är bara skiit !

Tänk att dem, mina favoriter, världens bästa tokio hotel komme till sverige och jag kan inte se dem.. :'(


USCH ! börjar fan gråta när jag tänker på det.. så jag får försöka göra något annat..

pussy .. </3

snö, snö, snö..

Seriöst, är det någon därut som gillar vinter i stockholm ? Förstår inte hur vissa VILL att det ska börja snöa nu. Jag menar vi vill ha vår och så småningom somma och värme, vi vill inte ha något tråkigt halvkallt väder med slask och snö? USCH !

nån mer som tycker som jag ?

lovar skriver mer imorgon !!!

Jag är superdupermegagaletcp lessen över att jag inte har hunnit uppdatera ett skit.. jag har pluggat så gaalet mkt.. så det hade ändå inte blivit några intressanta inlägg ! Menmen, ska typ sova nu.. är über trött asså! Men JUSTE ! det snöade idag :@:'( Asså fuck! jag hatarhatarhatar snö.. eller inte med jag harat slask som det blir under vintar i stockholm (sollentuna iaf. (x  ) . USCH !

oj, klockan är halv 12 måste sova nu :O

,pussy <3

Tävling..

Så, nu är det så att jag är med om en tävling där man kan vinna en header, är så sjukt desperat efter att få min blogg design fixad.. Länk till bloggen: http://idamureen.blogg.se/
 
Jag skulle gärna ha första eller femte som header på min blogg.

puss så länge,, <3


palla !

Nu är det tredja gången jag skirvier samma inlägg så nu kan ni inte förvänta er att det blir särskilt långt.. är jävligt irriterad !

-Matte kom till skolan och kaxade mot hage..
-Bokade tid med marit..
-Sovmorgon imorron <3, ellen kommer då så ska vi plugga..
-Satt precis och tjockade mig med avocado, hallon och två (!) kexchoklaaad.. mår illa nu ! Men är fortfarande hungrig ? :S
-Bill är sjuk ! han är påväg till tyskland och sjukhus ! har redan ställt in konserter och det blir säkert fleer.. hoppas hoppas han hinner bli helt bra innan konserten i sverige.. Visst vill alla vi fans att han ska må bra och så, hans hälsa är viktigast ! men skulle det inte vara en katastrof om konserten i sverige blev inställd ?!

,pussy.. ska skicka krya på dej mejl till honom nu.. <3

oliver twist i min rumpaa..

asså shiiet ! jag pallar seriöst inte läsa mer, håller på med oliver twist och är snart klar.. men då har jag ju en bok till kvar.. Jag ska ju läsa 'diamond girls' oxå.. båda grejjerna ska vara inne på onsdag så jag får kanske skippa träningen på tisdag.. Eller nej, juste, vi börjar 12.50 då så jag kan plugga innan och efter eftersom vi slutar en timme efter vi börjar.. chillchill.. imorgon slutar vi dock typ kvart i/halv fyra.. menmen, man överlever (får man hoppas) !

Har fett ont i mitt knä som är helt fucking svullet, vet inte riktigt ved som har hänt men hoppas på att det bara blir ett gigantiskt blåmärke.. Fick det när jag slängde mig för att rädda en boll men jag landade konstigt på knät.. "/


Nu måste jag fortsätta läsa oliver twist och kanske börja skriva lite om den..
Förresten, jag tror jag sk apå talanglägret i sommar (volleyboll läger i falköping) nån mer som ska dit ? :D

,pussy

3:a i stockholm.. :)

Så, vi spelade då volleyboll slutspel i FU15 idag och kom 3a.. Blev nöjd med placerinegn med tanke på att det var södetäljes toppade lag som kom 2 a och vallentunas toppade som kom 1a.. Nu ska jag äta, uppdaterar med sen :)

lovar, pussy <3

Natti natti !

Nu ska jag sova och bara mysa och verkligen sova uut ! :D *NOOT* jag ska upp vid typ halv 7 och ska åka mot södertälje vid 8 där vi ska spoela volleyboll.. Måste hämta upp Gabbie och Lisa påvägen oxå.. ska bli superduper kul alltihopa men nu mår jag sjukt illa och är skit trött så jag åste läga mej om jag ska spela bra imorgon :O

,pussy <3

GRR ! :@

Precis när jag skrivit färdigt mitt inlägg, som faktiskt var riktigt långt så tänkte jag lägga in en bild, jag tänkte vara lite smart och trycka på publicera innan så att inte allt skulle kunna råka raderas.. så precis när jag trycker på publicera fuckar sig datan ! Det visade sig att pappa hade stängt av internet ! :@ Allt jag hade skrivit försvann så jag får sammanfatta det jag skrev lite fort..

-Charlotte Perelli vann melodifestivalen med låten Hero..
-Jag tycker hennes lite kattliknande utseende är fett ballt ;)
-Charlotte var sveriges bästa i år..
-Rongerdal kom 4a, sjukt oväntat ?!
-Lisas inlägg så citerade jag vad hon sa för hon ville inte skriva inlägg, hon ångrade sig..
-Volleyboll imorgon, vi ska vinna över Lisa m fl. ; D (ofc.)

19 dager kvar..



Du wirst für mich immer heilig sein
Ich sterb für unsere unsterblichkeit
miener hand von anfang an über dir
ich glaud an dich
du wirst fur mich immer heilig sein..

Gästinlägg från liiiiwsaa ! ;D

bajsaa på dig för att du visade bilderna på mig för joel ! Fan vad dum du är hanna.. hahahahaha, jävla fjortis hora ;) *nöffnöff* haha, skojja bara.. hanna ta bort  det dära :O haha, hanna palla. hihihiiihiii, asså vad faan.. Hanna lägg av. HAHAHAHAAAA ! HAHAHAHAH ! HAHA ! men hanna palla ! men hanna ! HAHAHA! *mysko blick* HAHAHAA !
Asså jag., sluta! Hanna lägg av .. Asså hanna, lägg av .. aså hanna det räcker gud vad tööntig du är ! Asså gud vad mobbat.. aah!

, pussy / liiwsa ;)


Fuck! plugget.. + melodifestivaal..

Fan,fan,fan, jag som hade bestämt att jag skulle plugga i helgen har helt glömt det "/ Jagha rvarit så inne på att jag ska spela volleyboll o så att jag helt glömt at läsa mina fucking böcker.. BAJSBÖG OXÅ!

Jaja, får köra igång med dem efter jag har duschat och varit med lisa och ätit och kollat på melodifestivalen (tradition ju!) ätit massa godis.. juste, fan naturgodis menade jag, får ju itne äta godis när vi har volleyboll imorron.. Men,men, som du fattar har jag sjukt mkt att göra så det blir inte så många inlägg idag.. kommer nog förhoppningsvis två till.. Ett om typ melodifestivalen och allt sånt och sen får vi se vad det andra blir om, om det blir äns..

,pussy <3

juste, mötte issa i simhallen medans vi dömde en match vilket var trevligt trevligt.. :D hon skulle tydligen spela basket nånstans.. hoppas hon vann !


Playahead..

För er som inte märkt det än har dem ju ändrat designen på playahead. Sjukt irriterande tycker jag, man hittar ingenting och så ser det inte direkt bättre ut heller.. Så, de bytte ner sig kan man lätt säjja.. För er som inte har sett så ser den nya designen ut såhär :



inte så särskilt snyggt asså?! nån som har ansdra åsikter ?


Volleyboll..

Hallååjsan där, ni människor som läser.. Idag har jag då som sagt var spelat tennis och sen volleyboll.. Skulle haft gympa oxå, men så blev det inte, volleybollen tog över tiden :) haha tur, jag bara pallade inte träna gympa idag, vet inte riktigt varför.. var bara inte på humöör "/
Imorron äre då U15-slutspel.. (kom och hejja på oss i Södertälje mellan 9 och16 (a)) och så, eeh, lisa kommer snart  över eftersom vi bestämde att hon skulle sova hos sin farmor som bor nära oss så vi kans skjutsa henne imorron.. Vi hade tänkt att köpa och fixa lite brun-utan-sol och så.. men vi frå se hur det blir med det eftersom att jag har varit utelåst ett tag och inte kommit i kontakt med henne förens nu ..

Ska kolla om jag hittar något fint att fixa designen nu.. för den är så sjukt hemsk asså!

Puss på er få som läser <3





Sorry... "/

Fan hela fucking skiten försvann igen.. ! så dethär är tredje gången jag skriver samma fucking inlägg! Fan vad irriterande!!

Jag  hann tyvärr inte uppdatera någonting igår typ.. Eeh, iaf. typ tränade, pluggade osv. samma sak idag, nada intressant .. eeh, har volleyboll turnering imorron och på söndag.. 
Kollade på en film som hette typ "les choristes" på franskan, asså det var en kille osm hadfe sjukt ball röst.. HAn sjöng fan ljusare än en tjej.. kolla : ;)



Diggar han asså.. :)

, pussy..

Misslyckad..

sitter här vid datan igen, fick 15 min av pappa -.- har gått 8.. Jag siter lixom här ehlt osminkad, tofs mitt uppe på huvudet med 'pyjamas' på osv. och så kollade jag in kenzas blogg. Fan vad man känner sig ful och misslyckad.. Seriöst! Hon är 16 år har Sveriges största blogg, jobbas som modell tokio hotel killarna (eller iaf. bill) typ gillar henne osv. juste, dessutom tar hennes mamma ledigt från sitt jobb för att passa hennes lilla hund medan kenza tältar, juste det fick man inte.. sover utanför hovet. Är inte det att vara lycklig, vad fan är det då? Hon borde vekligen njuta av varje sekund av sitt liv när hon har komit längre än mångamånga vuxna och är fortfarande baar 16 år.. sjukt..
,<3.. nu hade gått 12 min så jag har typ ingen tid kvar.. måste ägna ännu lite mer tid åt bill o tom  (<3 !!!)
puss


Designen är fortfarande inte fixad, jag är jätte lessen, men otroligt stressad..

Asså förlåt, min blogg ser helt hemsk ut, nån som har lust att fixa designen? Visst, jag ändrade precis bakgrund till den jag har nu, tänkte att jag kunde lyssna på josefins råd att ta den så det gjortde jag, funderar på att ta bort den igen för att det ser cp ut ihop ! Asså, själva bakgrunden är jätte söt och vårig med då måste jag oxå ha nån bar header, vilket jag inte har.. SNÄLLA ! kan någon fixa min design ? JAg är DESPERAT.. förresten om jag har något icke-tokio hotel fan som köper frida/ okej, snälla riv ut tävlings sidan till mej (a) Jag är pank och mååååååste köpa dem asså, det är tävling om biljeter och backstagepass. KOMMER DÖÖ ! MÅSTE TÄVLA ASSÅ !






naaw.. bilder från deras blogg :)<3

pussy,
ska läsa + sova nu.. ( och drömma om tokio hotel, iaf. bill och tom <3 )

Sollentuna - Team Valla

Kom precis cyklande hem i typ duggregnet ifrån volleyboll matchen Sollentuna mot Team Valla.. riktigt lång och spännande var den.. Martin blev tyvärr utvisad för atthan typ käftade mot domaren eller något, inte så smart? Stod 2-2 i set men i avgörande förlorade sollentuna med typ 15-9 "/ ! tyckte synd om grabbarna.. menmen, man akn inte alltid vinna, dax för dammatch igen snart också.. den måste jag se.. nån som vet exakt när den är :) ?

puss

Haha, lägger in några bilder när jag spelar volleyboll, är ju nästan lika bra som killarnas A-lag, right ? ;)

Image
Jag spikar *stolt*

Image

Vi spelar 6-manna för första gången typ..

haha, jag har massa fler bilder oxå.. men dem ser ännu mer störda ut än dehär så jag lägger inte upp dem..

,pussy <3

Jippie !14 läsare xD

Haha, känner mig ganska patetisk när jag blir glad av batt ha 14 läasare på en dag, Med det fick jag faktiskt 10e. ahah, måste vara för att jag skerv om min cp grej med dörrar.. Spana in inlägget gaaalen i dörrar annars :) NU sitter jag och känne rmej fett tjock, har precis ätit massa pepperkaor och crostinis med tapenade, kärlek asså! Nu ska jag nog försöka plugga lite.. som kjag sa förut, man verkligen fastnar vid datan ! "/
pussy

Vad var det jag sa !

Sitter fortfarande vid datan, haha, nån som vet hur man kan motverka datans (och tvns) "dragningskraft" !?

              =          

Design någon ?

Snälla är det någon som vill fixa min design, jag suuger balle på sånt (a) pussy.. om du inte kan fixa kan du väl ge tips på hur du tycker jag ska ha

, :)<3

Apbaajs oxå :)

HAHA, vet inte varför jag skrev så.. är inte direkt på dåligt humör eller något men jag är typ fett trött och har lite ont i maggen "/ SUPER bra franska lektion som varade i 15 min xD man fick gå när man var klar så.. det var chiligt.. Nu ska väl jag typ vara inne litepå msn och så ! NEj fan juste jag måste plugga. Läsa  svenska och enegelska bok + typ bokrapporter till på onsdag, har typ inte börjat i böckerna (a) Nån som vet vad ' The diamond girls' handlar om xD? Är typ den töntigaste boken eveeer.. menmen, inte så tjock bara typ 300 sidor.. på engelska.. OCh sen har jag ju oliver twist på sevnskan med typ 280, så jag kommer nog typ skriva näste inlägg ganska sent ikväll efter som att jag måste plugga. Bara för att jag säjer så kommer det typ komma ett inlägg till om typ 5 min för jag tänker att " jag kan plugga någon annan gång ;)"  Så..

,<3 kisskiss (haha, har redan brjar med engelska, eller? xD )

The starter wife..

Satt ju och kollade på det igårkväll, hade inga större förväntningar på programmet eftresom jag inte hade någon aninag om vad det var för något, men efter ett tag kom amn in i det och det var riktigt bra.. `Kunde tyvärr bara se det första av två avsnitt menmen, det var bar..
ajja, måset gå upp och klä på mig, och sånt.. börjar om 40 min (a)

Glömde dagen idaaag..

haha, på förra inlägget glömde jag visst dagen idag, så det bli väl nu då.. Har sovmorgon nu till 9.40, chillchill.. vänta det ringe´r..
 
det  var ellen som ville berätta at hon var frisk och så (JIPPIE !) ,.. Var var jag.. juste, har typ baar chilliga lektioner idag, tror jag om jag kmommer ihåg rätt. Asså nu känns det som att skolan är så himla lätt och skön? Fattar inte.. Nu är det skola denhär veckan och sen nästa vecka sen har vi påsklov, och efter det 2 veckors prao !:D och unde erpraoen det roligaste !!!! tokio hotel konserteeeeeen ! <

Ska ta och läsa lite bloggar snacka lite mer med ellen och typ äta klart min frukost, fan oxå måste ju spela piano oxå.. ajja, får fixa det ..

, pussy <3

tjohopp ! fan vad det lät glatt, hej är nog bättre !

Hejhej, tänkte uppdatera lite om vad som hände igårkväll och vad som händer idag och så..
Igår var jag typ deperat efter datan för att jag skulle skriva om någoning här i bloggen, komme dessvärre inte ihåg vad.,. men iallafall, mamma hade datan då, typ runt 10 och jag ba: ok jag väntar.. Sen typ dampade hon ochhöll påoch ba, ingen data eftre 10 blablabla.. Så jag och hon typ skrek på varandra i kanska en halv timma efter det satt jag och väntade på den fucking datan i typ 2 timmar, tills klockar var lite mer än 12.. och hon var fortfarande inte klar ? Så jag gick och la mej, asså palla vara som dem, sjukt barnsligt at jag inte bara kunde få datan i typ en kvart för att fixa lite så skulle hon ju få tillbaka den sen? Jaja, no tjatat om bråket igår...

Inatt drömde jag en helt ååh, dröm.. eller det kanske typ var imorse :S? Iaf. JAg hade typ åkt längd skidor någonstans ute i fjällen, så skulle vi äta på typ ett mini hotelle elelr nåttt sånt.. Så kommer vi in i entren ooch sen ä rdet lixom en halvvägg och där äter man.. Det första jag såg när jga kom in var nån med dreadlocks, och jag blev typ gaaaalen, jag ba OMGOMGOMG, och stod och sirrade... Efter ett tag såg jag också en kille med ganska långt brunt hår och sen såg jag honom, BILL ! För er som inte fattade så var det tokio hotel som satt där inne på resturangen och åt tillsammans med några andra.. Jag stod och stirrade på dem och kund einte få fram ett ord.. Helt plötsligt svimmade jag, när jga vaknade upp sprang jag till deras bord och satt och stirrade på dem, ajg var såp jsukt chockad över att dem! var där !!! Precis när jag skulle börja prata med dem så vaknade jag "/ JAg vill veta vad jag tänkte säja och vad som skull ahända !!! Skit irriterande med sånna drömmar !

,<3

Tävling !

Det är så här att Linda på MOdeakuten har en tävling, och där kan man vinna 3000 :- att handla för i mode akutens shop!
Det skulle vara helt perfekt för mig eftersom att jag är i desperat behov av kläder och är heeelt pank!
Kolla in sidan : http://www.modeakuten.se/ , eller klicka HÄR för att komma direkt till tävlingen!


Här är några av de sakerna jag hade valt om jag skulle vinna :

447534-30

Todaay..

Über chillig dag, dessutom hälsokontroll :) Hade totalt 4 lektioner idag, Ma, SO, Svenska och sist Fysik prov, så sjukt skönt.. slutade vi 13.50, sen skulle jag och och hämta meine bruder och med honom till hans träning "/ Satt och väntade i 45 minuter och kom nu precis hem.. ska iväg och träna vid 7 sen :)
Hälsokontrollen gick väl sådär.. Var 172cm, vägde typ 54 och BMI 18, inte direkt nöjd, men är väl helt ok. Våran skolsyster måste vara typ helt sjuk. Hon ba: det skulle vara helt normalt om du vägde 65 kilo blablabla, jag tyckte fan det var mkt med 54 :S eller är jag helt borta nu ?

Tycker det vore roligt om ni ganska få (typ bara avin) som läser kunde skriva en liten kommentar och typ berätt avem det är, är alltid kul att veta vem som läser :) ska cheka runt vanliga blogg rundan och försöka fixa min design för en gångs skull nu!

,<3


Hälsokontroll ! <3

JAAA! JIPPIEE ! imorgon har vi hälsokontroll.. tycker det är så jävla kul xD jag vill så gärna veta hur mkt jag väger och hur lång jag är BMI osv. sjukt roligt ju :) får hoppas man inte gått upp aldeles för mkt sedan förra gången.. ."/ btw, nån som vet hu rman räknar ut BMI ? Tycker sånt är sjukt roligt att jämföra.. Jag kanske låter som värst a typ kontroll freaklet över hur mkt jag väger och så, men så är det inte.. Det är baar så att vi har valt att inte ha någon våg hemma, därför vet jag inte.. Sist jag vägde mig vägde jag 55, hoppas, hoppas, hoppas det inte var på någon fungerande våg den gången ; ) 

, wish me good luck ! :)<3

Gaaaalen i dörrar?

Jo, der är såhär att varje gång jag går egenom en dörr i skolan, speciellt när man ska typ till lunchen elelr någonstans med 'alla', dvs.anna, palle, issa, ellen, micki med flera så typ tänker jag helatiden så att om jag går igenom en dörr och så kommer anna efter och så går de andr agenom andra dörren så tänker jag typ att våran 'grupp' kommer splittras och att det kommer att bli aå att jag få rnya kompisar och så medan de andra som gick genom andra dörren fortsätter at tvara tillsammans... och sen att anna, som kom efter mig i dörren typ kommer hänga efter mej, asås att hoin typ blir dissad av de andra och därför hänger efetr mej, och att vi sen typ blir fett br akompisar och blablabla.. Det är helt stört asså! haha, det känns som att jag tar det dära att nya dörrar öppnar nya vägar och möjliugheter snacket lit eför seriöst. OCh det jobbiga är att jag ionte kan sluta tänka på det. För då koncentrerar jag mej på att inte tänka på det och då blir det ju automatiskt så att man tänker bara för att man inte får. Super CP, nån som har tips  fö ratt få det att försvinna :S?

,<3

Jaap,

Så, dangen har varit helt okej, inte händ så mkt.. Höll åter igen på att fixa med designen på min blogg idag men det blev skit så nu har jag min lilla räddande ängel här till min hjälp, tack ellen! Sitter just nu och jpluggar fysik, har prov imorron och så. Juste, fattar inte det var seriöst sjukt många sjuka i skolan idag? Helt cp, typ 10 pers av 29, x) undrar om det kommit ut något nytt WOW spel eller något? Haha, sist när det kom ut ett var seriöst typ oxå aaaas många hemma, undrar hur de får det för sina föäldrar/ klarar av att inte gå till skolan utan att det märks?

Engelskan ! haha, Vi var typ 8 personer elelr något osm kom i tid till engelskan och typ 12 var sena så John typ dampade och ba:'Det här är oacceptabelt,  jag har pratat med Cath om det här och blablabla, och typ gå här i från jag vill inte ha er i mitt klassrum, blablabla, går och gör Section work nånstans! ' x) fick höra efter lektionen om alld detta så jag vet imnte exakt vad han sa men ändå, skulle garvat på mig om jga var där ! Tur man har!

Fick tillbaka matte G-proven idag, hade alla rätt  *stolt* :) eehrm, juste, eller vad var det jag skulle skriva.. kommer inte ihåg, äsch, skit samma, var säkert int eviktigt om jag inte kommer ihåg.

,<3

Shit, designen är CP !

Juste, min design är helt hemsk, höll just på poch prova mig fram för att hitta något snyggt när gårdagens damp utbrott blev av.. så, hann int efixa i dag heller, får bli imorron då...
ska duscha nu, har ju tränat hela dagen.., <3

Dagliga damputbrottet..

nu har jag precis klarat av ett av pappas dagliga damputbrott som oftast handlar om att jag sitter för mkt vid datan osv. asså jag fattar inte hur fan han kan dampa på samma sak typ 13 miljarder gånger.. FAN VAD JAG ÄR SUUUR ! GLÄDJEDÖDARE ! :@

Ärlighet varar längst?

Om din kompis, typ. alltid ..... tex. stinker, tycker du då att det är bäst att låta henne behålla sitt självförtroende och så, eller ska man berätta för henne hur det egentligen är? Om amn bara berättar sanningen rakt ut komemr hin antagligen bli väldigt sårad men ändå tycka det är bar att någon berättar.. Personligen tycker jag att det är ganska svårt att välja vad man ska göra ? Vad tycker du ?
Om det hade varit så att den här personen varit en av mina bäste eelr iaf. en br avän till mig så tycker jag att det är självklart att man kan berätta och sånt, men om det är som det är nu, att vi känner varandra någolunda bra en ändå inte lixom umgås på fritiden och så.. vad ska man göra då, och hur ?


Uppdatering :)

Så, gårdagen blev inte riktigt som planerat. Baknade vid halv 10 och gick på träningen.. Skulle egentligen iväg på träning igen vid 2 men jag somnade, haha. Så när jag vaknade stack jag iväg för at kolla på tjejjorna när de kvalade till slutspelet i FU-15 :) Gick gansk bra, ena laget vann och andra laget gick i och för sig inte vidare, men spelade nog ganska bra ändå.. Idag var det iag. slutspel i FU-17 (6-manna) gick väl sådär.. Förlorade första ganska väntat bmot osllentunas 92 or, mötte kolbäck  där vi borde ha vunni, men förlorade där med.. Sista mathen var lixom så sjukt rolig att spela, den var emot sollentunas 93or, och vi vann ! :D

Ska äta nu, uppdaterar mera sen, <3

ELLEEEEN !

haha, kolla vilken ball bild jag hittade på dej ellen !



,<3

Fan oxå..

Haha, jag höll på och fixa lite med utseendet på min blogg igårkväll och blev faktiskt ganska nöjd, bara det att det typ inte sparades  "/ så nu får jag väl ta och börja om då? nån som har tips eller lust att hjälpa till :)?
<3

Melodifestivelen, andra chansen..

Har precis kollat klart på andra chansen, blev faktiskt ganska nöjd med vilka som gick vidare. För er som inte vet så var det Sibel och Nordman som gick vidare. Sibels låt var faktiskt väldigt fin och så men det var bara det att hon såg lixom ut som en 5 åring. Typ som hon såg ut såg jag ut när jag var 5 år och lekte prinsessa med en rosa prinsess klänning och sånt, haha, kanske borde hon växa upp lite ;) ?
Nordmans låt var typ om en tjej som brändes på bål, tyckte om den både för att nordman har så balla röster lixom typ hesa och sega på något sätt och för att det lixom var som en historia. :)
Vilken var din favorit ?
Säjer inte hejdå för nu kommer det snart ett inlägg till, <3


Äntligen heeelg :D

Så, kom precis hem ifrån min volley boll träning, rikitgt rooligt faktisk.. :D Helgen för mig kommer typ bli ganska kaotisk..

Lördag: 
10.00-11.00 Tennis träning
14.00-16.30 Gymnastik träning
Sen efter eller typ mellan det måst ejag till Sporthallen och sitta i sekriaritatet, borde egentligen göra det hela dagn, men jag hinner inte !? OCh så måste jag plugga.. I Sporthallen måste jag också passa på och kolla på andra delarna cva mitt lag när de spelar kval till FU15- slutspelet.. Men eftersom att mitlag kom2 a så behöver inte vi kvala :D

Söndag:
Eeh, har volleyboll turnering, slutspel i FU-17..  Ska bli riktigt nice, hoppas på det bästa :D Dessutom ska jag tränin mina små pluttar i gympa, men ef´tersom att jag tränar då får jag skippa det denhär veckan igen "/ Har funderat på att byta grupp till en barngrupp som passar mnina tider bättre, får se om det blir av.. :)


Jag vet och har vetat ganskla länge attdet är en tävling i Frida och OKEJ Tidningarna om att få träffa tokio hotel.. Det är lixom ett backstage pass så man får träffa dem i tpy 5 min, men WTF man får träffa dem.. Jag måste köpa dem asså ! Bara ett litet problemo ! JAG ÄR PANK ! Dessutom så är det så att eleln har lovat att om hon skulle vinna så sk ahon ta med erica och tvärtom.. SÅ dem har lixom stärre chans än mig :O?

Haha, jag får hoppas på att min Erika kommer göra samma mot maaj :D

haha, min hjärna är helt innae på tokio hotel.. men nu ska jag dra ett tag måste ju kolla på lilla björn gustavsson, som förresten typ är världens ballaste ;) pussy.

JAA !

Yes! Det funkade, nu kommer ni att få se massor av videos här i bloggen ;) Här är en sjukt sköön film som typ är tokio hotel med röster,.. Sjukt rolig asså.. kan hela tpy utantill (a)




haha, jag är typ fett stolt över att jag kan lägga vieos (a)

, pussy

Hmm, rätt?



 så får se om det funkar elle rom jag gjort något typ skit cp nu :)

Eller inte?

Förresten, palla plugga Fysik nu? Jag har ju inte provet för äns på onsdag (a).. Så jag kan lika gärna ta och lägga upp en liten eller snarare mycket niceig låt.. måste baar typ prova mig fram och ta reda på hur man gör? nån som vet :)?

Tröötter

Är typ sjukt trött nu, fattar inte varför, har faktiskt varit en ganska chill dag idag ju ? Hade typ en lektion, inställt sen en lektion, lunch + inställt och typ en sista plugg lektion... :) Slutade dock ganska sent, så jag hade bråttom till min lilla träning in daaa väääjbyy..

Juste, vi har sovmorgon i morgon :D, inställd NO u knooow.. haha, hade sovmorgon i onsdags meed ;)..
seriöst, är itne det ganska mkt waist of time att läsa massa blogar och hålla på? Men lixom ändå är det typ kul på något mysko sätt :) känner mig ganska patetisk när jag läser typ kissie och kenzsas bloggar och typ bara sitter vid datan och drömmer.. BOrde seriöst ta tag i mitt liv och typ vakna upp ur mina tokio hotel och blogg och alla drömmar.. Haha, nu sk ajag vara duktig flicka och gå och plugga fysik..

mjaaaao..

Sollentuna gossip..

Så, idag när jag kom  till skolan kände jga mig typ fett blåst, alla typ pratade om någon blogg om massa skvaller och skit och jag fattade naaada.. Haha, så kom min lilla räddande ängel ellen * NOOOOT* (6) och berättade att någon typ skrivit en blogg som heter sollentunagossip där det står massa grejor om typ olika personer i sollentuna och sånt.. haha, verkar som om nån kollat lite för mycket på gossip girl ?  Tycker det låter ganska barnsligt att typ leka att man är någon i en tv serie och hålla på, eller?... Har själv aldrig läst bloggen eftersom den nu typ är nedstängd eller något, lite synd för jag tror att man skulle få sig ett gott skrat eller två om man läste den..

, puss på rumpaaaan :)

Hemkunskaps lapp !?

SERIÖST, är det någon där ute som har lapparna till hemkunskapsprovet vi har imorgon ?! jag vet, jag är sent ute, men mejla den om du har den, snälla !
puss!


Heilig

 

Tokio Hotel - Heilig Lyrics



Ich halt mich wach - für dich

Wir schaffens nicht beide - Du weisst es nicht
Ich geb mich jetzt für Dich auf
Mein letzter Wille hilft Dir raus
bevor das Meer unter mir - zerbricht
Ich glaub an Dich

Du wirst für mich - immer heilig sein
Ich sterb - für unsere Unsterblichkeit
Meine Hand - von Anfang an
über Dir - Ich glaub an Dich
Du wirst für mich - immer heilig sein

Du brichst die Kälte - wenn Du sprichst
Mit jedem Hauch von Dir - erlöst Du mich
Wir sehen uns wieder - irgendwann
Atme weiter - wenn Du kannst
Auch wennn das Meer - unter Dir zerbricht
Ich glaub an Dich

Du wirst für mich - immer heilig sein
Ich sterb - für unsere Unsterblichkeit
Meine Hand - von Anfang an
über Dir - Ich glaub an Dich
Du wirst für mich - immer heilig sein

Ich schau durchs Meer - und seh Dein Licht - über mir
Ich sinke - Ich sinke - weg von Dir

Schau - mir nicht mehr - hinterher
Glaub an Dich
ich Glaub an Dich

Du wirst für mich - immer heilig sein
Ich sterb - für unsere Unsterblichkeit
Meine Hand - von Anfang an
über Dir - Ich glaub an Dich
Du wirst für mich - immer heilig sein

Wir sterben niemals aus


"Wir Sterben Niemals Aus"

Viel zu viel Liebe, an der Musik.
Viel zu viele Grenzen, unbesiegt.
So viele gedänken, und Wörter nicht beendet.
Ich glaube nicht das das, bald endet.

Wir bleiben immer, schreiben uns in die Ewigkeit.
Ich weiss das immer, irgendwo was bleibt.
Wir fühlen, wir sind fürs Ende nicht bereit.
Wir sterben niemals aus, Ihr tragt uns bis in alle Zeit.

Macht ihr für uns weiter, Wenn wir nichts mehr können.
Werdet ihr unsere Sätze, in die Ewigkeit beenden.
Jetzt hab ich keine Angst mehr, nach vorn zu sehen.
Denn ab heute weiss ich, das wir nicht einfach so gehen.

Wir bleiben immer, schreiben uns in die Ewigkeit.
Ich weiss das immer, irgendwo was bleibt.
Wir fühlen, wir sind fürs Ende nicht bereit.
Wir sterben niemals aus, Ihr tragt uns bis in alle Zeit.

Ich weiss das igerndwas bleibt, 'n bisschen von mir.
Ich bin mir ganz sicher, es bleibt was von Dir.
Für immer, für immer.

Wir bleiben immer,
So was wie wir.
Geht nie vorbei.


Mindre än 1 månaaad !

Seriöst, alldeles nyss slog det mig igen, för 1000 gången.. Det är bara en månad, till och med mindre,  till tokio hotel kommer till sverige !!! :D Det kommer bli helt fantasktiskt, jga kommer tp vara i något chock tillstånd under praoen då konserten är.. Stackars dem som är med mig då jag kommer typ bara prata om dem och typ ba " bill o tom kommer till sverige imorgon! " "bill och tom är på vär till sverige nu !!!! "  " BILL OCH TOM ÄR I SVERIGE NU !!!!!!!!" .. 

kärlek till er asså !


Krisklass möte..

så, kom hem ifrån krismötet om england för typ 2 timmar sen.. känder sjukt onödigt att gå dit, både för att den tiden jag var där var det suuper tråkigt och för att jag missae typ 50 av 60 minuter eller något x) Asså, guud, england känns lixom sjukt långt borta, har typ samklat ihop hälften av pengarna till RESAN sen så ska mat och allt vio sk agörat till oxå, får se om jag äns kommer till england, blir nog en enkel resa till norrköping istället x)

JUSTE, ellen har fått biuljetter till tokio hotel konserten i sverige nu så nu behöver vi inte oroa oss. Vi hade ju då annars tänkt att typ åka till norge och se den där, och jag skulle se i sverieg oxå då ofc... men eftersom ellen fick biljetter och jag o hon ändå typ inte fick åka till norge så blev allt perfekt.. Och förresten ellen, din bög, jag har hittat listan på låtarna, fastän du inte vill visa dem till mej ! HAHA ! (6) lägger upp dem nu så att alla får se ! :D image29

GUUD vad glad jag blir! det är 6 låtar på tyska, :D, alla låtarna är ju lixom såå mycket bättre då.. Men man måste ju bara lyssna på dem på engelska också, de är så himla fina och bra allihopa.. jag menar kolla, det är lixom underbart  ju  ! :D Seriöst, jag lever fan för tokio hotel, de är så fantastiskt br aså det är inte sant..


pussy, made by fabian  ( right jossan :)<3 )

bööög porr !

finaste uttrycket jag andvänder asså ! ;) Seriöst varför är vissa personer så .. jag vet inte vad men masås vad är det egentligen för speciellt med killar.. Asså okey, jag vet det är lixom killar men bara för att man umgås med killar och så måste man väl inte var ahelt annorlunda än vad man är normalt. Jag vet en tjej, nämner inga namn och snälla gör inte det heller om ni kommerterar eller något. Vi var faktiskt riktigt bra kompisar när vi var lite yngre och hon var alltid den jag verkligen kände att jag kunde lita på, och så.. Hon har aldrig haft något problem att vara med killer ( tillskillnad från mej typ :S) och hon har alltid varit typ killarnas favortit. Inte för att hon är snyggast med största brösten, nu menar jag  inte att hon är ful men ni fattar, utan hon kunde vara med dem för att hon var sig själv. De lärde känna hennes riktiga personlighet och inte någon fejkad stil som hon satte på när hon umgicks med dem. Nuförtiden har hon förändrats ganska mycket, vi är fortfatande kompisar och sånt men hon har lixom som en helt annan personlighet när hon är med killar. Hon blir lixom.. vad ska man säja, amen lixom konstig typ. Det känns som att hon alltid, och bara honn ska har killarnas uppmärkasamhet och hon typ gör vad som helst för att få den. Jag tycker personligen att det verkarvara så att hon typ försöker trycka ner andra för att visa sig själv "ballare".  Asså han gör det lixom på typ ett snällt sätt eller vad man skak säja och gör det inte så att andra märker, man hon berättar lixom saker för typ killar som man inte vill att de ska veta. Du vet en sån sak som man typ inte bryr sig om alla tjejer i klassen vet om, bara ingen kill evet det. Det kan avra vadsom helst, liten som stor sak, fast än man int eriktigt har sagt orden " DEt här är en hemlighet, lova att inte berätta" etc. så tycker jag ändå det finns lite av en gräns av vad man säjer eller berättar för killar utan personens tillåtelse. Någon som tycker som jga, eller är det så att typ alla försöker spela balla och sån när killar är i närheten.

Jag typ suuger..

Haha, det bklir alltid såhär, först skrivar jag typ 1000 inlägg på en dag sen skrievr jag inget alls på typ 4 dar och så skriver jag massa osv. Det blir helt cp.. iaf. det är 3:e idag och det är bara 1 månad kvar tills tkoio hotel kommer till sockholm :D<3 ett litet proobleeemo: ellen har ju kind of ingen biljett :S Så jag och hon planerar att kanske sticka till Norge och kolla dära, maha, mitt under veckaan (a). Vi får väl se hur det går emd den tanken, hoppas bra :D Haha, vte ni vad jag just märkte, jag seriöst suger på att skriva på datan, fö rdet första går det sjuuukt långsamt enligt typ alla och för det andra så trycker jag typ ner fel tasngenter och läggen mellanslag på helt cp ställen i meningar "/.. Hmm... juste var på mammas efterskolan men palle, mickis, ellen och joel.. haha, juste emil oxå ;) 

Jag och ellen har varit jätteduktiga och ahr gjort värsta planerna om hur vi ka göra när dom kommer till sverige och sånt..  Haha, jag kommer fan svimma eller typ dööö, fast det får jag ta och göra efter dem har åkt hem ! annars missar jag hju konserten .. :O och det går ju inte !! komemr fan gå ävern om kjag skulle vara döende :D<33

fan vad demn är bäst asså ! Haha, låter som ett desperat fan typ...   eller juste (!!!) det är jag ! ;)



pussy, H

RSS 2.0