Någon/några missförstår mitt namn x)

Asså kolla, jag  har hört från visa atrt de tycker att det är konstigt att jag heter gethanna.blogg.se eftersom jag menar get? det tror att jag typ menar ett såntdära kill får eller vad det är som är get, men det är ju inte alls det som jag menar.. Tänk lite engelska lixom, gethanna... typ förstå hanna.. Asså om man läser min blogg, där jag skriver vad soim händer och hur jag käner och sånt så kanske folk fattar lit emer om meej än om de bara ser och hör av mig i skolan och då kanske de inte ens vet varfö jag ä rsur elelr något :) Det var en tjej på pea som tyckte jag skulle heta det och det tycker jag passar bra, så ni som har problem med namnet eller bloggen, läs inte då.. Jag blogar för att det kan vara kul och kännas skönt att skriva av sig om vad som har hänt och hur man känner. Visst är det roligt med många läsare, men jag skriver faktiskt inte för eran skull, jag skriver för min egen..
,pussy :)<3

Haha, hedemoras bimbo!

Juste, glömde skriva det i förra inlägget att när vi  var i hede mora så satt vi oxå oxh åt på en pizzeria, då kommer det in en typ översminkad tjej med kortkort klning/tröja och legging och så och ba, en cola.. Asså du skulle sett henne, hel  konstigt att i en liten stad som hedemora ( är det ens en stad) finns det sånna cp fjortisar. Jag coh ellen typ satt och sjönd  där inne på den dära spicegrirls låten, komme rint eihåg  vad den heter, men vi sjönge typ: If you wanna be Paris Hilton you gotta get wiht her friends, taking it so easy cause Tinkerbell is beeeest. If you wanna be Paris Hilton you have got to be stupid blond and bimbo with big and faked breeests! x) háha, fett nice låt faktiskt ;D
,pussy :)<3


Haaay pääjpöööl !:D

Så, det blev lixom så att jag inte har b,loggat på superduper länge för jag har varit i fjällen, och där har vi varken data eller TV (!!!) Jag veet, fett jobbigt att leva utan tänker ni, men det går faktiskt väldigt bra.. Man tpy läser och spelar kort istället, väldigt trevligt faktiskt ;) Iaf. jag ks aberätta lite kort om dagarna:

Lördag: Vi gick upp typ suuuper tidigt för att packa det sista och sedan åka förbi favorit ellen, för hon skulle jue med :D Vi kom fram till Grövelsjön runt 7 (tror jag ;S) då typ fixade vi sängarna och sånt och nsen tog en promenad för att kolla på stjärnorna och få lite frisk luft eftresom vi suttit inne hela dagen. På natten upptäckte jag en sak.. att ellen snarkar! och inte lågt heller, utan det var riktigt höga typ manssnarkningar.. x)

Söndag: Åkte till grövelfjäll och åkte slalom.. Jag åkte bräda typ hela tidan, och ellen skidor.. Men vid fika pausen så bytte vi, men ellen den mesen! pallade inte åka mer än 1 åk med bräda, så vi bytte nästan direkt.. :/ På kvällen spelade vi massa massa kort och läste lite...

Måndag: eeh, kommer faktiskt inte riktigt ihåg vad vi gjorde i måndags... juste! Vi åke längd. Vi åkte bort till grövelsjönsturiststation och åt lunch där och sen åkte vi tillbax :) det blev en ganska lång tur på ca 2 mil :) nicenice.. haha, ellen, marcus och oscar åt alla falukorv där och för det första smakade den ( och typ såg ut som) bajs, och för deft andra så åt vi det på kvällen.. Inget bra val x)

Tisdag: Åkte till Lövåsen för att åka skidor.. vädret blev ganska dåligt med mktmkt snö så vi åkte bar aen halvdag och åkte sedan hem för att grilla korv i öppnaspisen... efter maten gick vi ut och lekte i snön (a) ahah, vi byggde jätte fina * NOOOT* tunnlar och grejer.. :P Haha, juste jag och ellen skulle upp till lövåsensaffär för att köpa bindor till henne men det var lixom typ både stängt och slut.. inte så konstigt eftresom att klockan var typ 11 då (xD) men iaf , på vägen ehm så hittade vi en spark uppslängd i snön så den tog vi x) haha, du skulle sett hur förvånade alla belv när vi kom till stugan med den,.. Spec. farmor och farfar..

Onsdag: Åkte till IdreFjäll och åkte skidor :D jagh och ellen hittade en jätteball knallrosa uppblåsbar gigantisk sofa som vi satt i ett tag.. på den stod det "Idre är sofft" fett kul, asså det stod ju på en soffa... soffa, sofft.. xD Iaf. när vi satt i toppen på Specialen (en svart backe) så märkte jag att det  var något konstigt med min bräda så jag bad ellen kolla  underden.. Vet ni vad som hade hänt då ? "/ plasten hade lossnat... så det blev så att jag fick sitta och fika och typ läsa en tidning från klockan 14.00 till 16.30, jippie *NOOOT!!!!* hade faktiskt riktigt tråkigt "/

Torsdag:
Idag åkt evi då hem ifrån fjällen, kom precis precsi hem. Har suttit i bilen heeela dagen och tråkat, men vi had ebästa stoppet ever!!! Vi stamnnade i hedemora  och shoppade :) elelr asså inte vanlig shopping utan vi köpte längdskidor till mig och marcus och en bräda till miiig!!! <3 haha, jag är kääär <3:) nu kom mamma hem ifrån norrköping måste kramas och så..

pussy :)<3

haha, kul liv man haar då x) *NOOOT ! *

Jaja, hittade iaf texten till 1000 oceans :)


Empty streets, I follow every breath into the night
The winds are cold
The sun is frozen, the world has lost its light
I carry a picture deep in me
Back to you on a thousand seas
Back to us
Don't you lose your trust and your belief
Just trust me

We have to go 1,000 oceans wide
1,000 times against an endless tide
We'll be free to live our lives

There's nothing and no one we'll miss
And one day we'll look back with no regrets

1,000 oceans wide
1,000 stars are passing by
Passing by

Please don't drift away from me

We have to go 1,000 oceans wide
1,000 times against an endless tide
Then we'll be free

Please don't drift away from me
1,000 oceans wide
There's nothing and no one


Yeah! ätligen :)

så,nu har  jag äntligen hittat de engelska översättningarna på 1000 mere och wo sind eure hände. På engelska heter dem 1000 oceans och raise your hands,

Raise your hands : http://www.youtube.com/watch?v=Bu4vKmJzl6c&feature=related
1000 oceans: http://www.youtube.com/watch?v=k4HEQ0reVP8

Man hör inte texten så bar på raise your hands, så jag skriver med den (a)

nehepp, den var svår att hitta.. så ni får försöka att höra vad dem säjer istället.. men visst äre nice :)<3

Dagen..

Så, idag tyckte jag att jag mådde lite bättre så jag bestämde mig för att gå idag.. Hand sovmorgon <3 till 9.40 och sen engelska prov. Det gick helt ok, bara det att jag missade en sak på hörövningen, trodde det skulle komma i rad med det gjorde det inte så jag missade typ 10 poäng "/ .. Menmen, får hoppas att ajg fick några rätt iaf. Johns prov brukar vara lätta :) jaja, men efter provet så kände jag att jag mådde piss, mådde illa, kände mig snurrig och typ halv febrig så jag gick hem.. Hemma har jag typ.. inte gjort mkt. Linnea kom upp med en film jga ville låna ( tack <33) och så kollade jag på den.. ... Och så kom polly var det, den var faktiskt riktigt bra :)
Måste nog ta och äta lite lunch nu, skoclan är halv 2 x)..


... eller så skiter jag i det och kollar på toki ohotel videos och sånt istället, har ändå ingen mat lust.. :)
pussy <3

Tom oxå !

Angåede förra inlläget.. bloggen jag hade hittat var visst bara bills.. men nu har jag hittat toms med ! :D<3


Mihi, fett ballt :)

Haha, satt inne p ådatan mesta delen av tiden igår och då så hittade jag lite roliga saker.. Jag hittade en hemsida som heter buzznet där tokio hotel verkligen är medlemmar! Asså det är ingen sådan fejk sida med folk som driver och så .. jag lovar! fett ballt. Och nu undrar säkert du hur jag vet det? Och det gör jag för det står på deras hemsida!!! http://www.tokiohotel.com/ .. :D En annan ska jag hittade som jag tycker är lite ball är bills blogg.. eler det är typ int bara bills det är typ allas, men bara bill har skrivit hittills. Tyvärr har han bara skrivit typ ett inlägg eller något med det är ändå fett ballt :)!!! 

 

den här balla bilden har jag i mitt rum.. :) såndära stor affish ni vet <3

Booooring..

Seriöst.. fan vad jag har tråkigt ? Det finns typ nada att göra när mán är sjuk.. nån som har tips på vad man kan göra? Har suuper tråkigt.,. Borde igentligen plugga, men det blir aldrig någonting gjort "/.. haha, nån som har tips om det oxå (aa) ?
puss på er tipsare ! <33


Maha, jag vet jag är ballast !

image28

Haha, visst ser jag typ helt drogad ut, ajja, så ser iaf. ajg ut när jag typär halvsjuk, det var igåg, och då mådde jag inte lika dåligt men skiiit samma.. kom just att tänka på finnen i "ondskan" som säjjer: Saaaataans Sktitenhieelm! x) fett skön, och sen när hon säjjer: vr inte rädd at jag ska bli på barn med dig, jah hade min pessaaaaari få meej !
haha, det är fett kul.. håler typ på atrt grava på mig när jag såg det xD

Jaao.. idag glömde jag ju :O

Maha, skrev precisdet förra inlägget till sjag kokm på att  jag glömde ju skriva om idag, maha, kännde mej lit eblåst då x).. Jag vet att man kan gå in och ändra inlägg och sånt, men det pallar ag inte, det är lättare att skriva ett nytt :P.. Kanske inte, men ändå.. Idag så är jag iaf. Sjukling "/ jag mår illa och har ont i halsen och har typ lite feber oxå.. Men det är helt ok, för jagf har ju iaf min data och tv (a)..  Jag håller på och laddar över lite bvilder ifrån cameran.. hha, massa fula bilder jag tog igår, mne ändå :) Tänkte på en sak när jag skrev förra inlägget.. Jag har ju typ skrivit nada om mina älsklingar om jag annars typ tänker på heeeela tiden :S.. Ja, det är lixom så, jag verkligen bara ääälskar tokio hotel ! :D ska btw gå på konsrten 3/4 (ofc. :D <3) nån mer som ska dit? Ska fixa lite med bilder na och så och så nu pussy.. lägger in en bild på älsklingarna oxå.. :)



 Kärlek asså!!! KÄRLEEK !

Übelänge seen !?

Så.. nu ser jag att jag har ju inte bloggar någonting sedan fredg :O ?! Eller typ lördag, men iaf. I  söndags spelade jag volleyboll på lidingö..  Då var det dax för 6-manna, jag spelade med: Gabbie , Gabriella, Tova, Ebba och Lisa.. ett helt ok lag, bortsett ifrån Ebba och Tova. Asså seriöst no offence mot dem men jag kan gärna spela med folk som är nya även fast de inte är så bra, med jag tycker lixom inte ens det känns som om att de kämpar. För oss andra är 6-manna volleyn i sthlm volley mycket viktigare än 6-mannan vi kör på träningarna, men de verkar inte tycka så..  En sak jag blev SJUKT irriterad på var att ebba, som är typ näst sämst av oss 6 tror typ att honj är bäst och håller på och säjer vad vi gör fel, när hon i själva verket gör 1000 ggr mer fel än oss "/.. Smårr jobbigt med tiden. Vi kom iaf. på 4:e plats ( inte bra ?! ) medans vårat andra 94 lag vann division 1 och nu går upp och spelar i elit klassen. mohaha, får hoppas att jag får spela i lages som gick upp nästa omgång (a) ?.. I måndags så vad jag typ med ellen tror jag :S vi var isåfall med skorpan ( <3 ) ellens nya katt, som hon btw fick i lördags..  Juste, det var måndag igårr x) ja precis, då var jag med älsklings ellen som faktiskt fyllde år igår ! Glöm inte at gratta henne i eftreskott <3.. ååh, asså hjag är så sjukt avundsjuk på ellen, hon fick lixom de bästa presenterna ever !!! Först fick hon då skorpan, dessutom fick hon en jätte söt friis & company väska, en ipod, vår skor och det viktigaste !!!!! ZIMMER 483, <3.. Det är seriöäst kärlek! För er som inte vet så är zimmer 483 en tokio hotel skiva som bara hr släppts i tyskland och är helt på tyska därför. Där finns alla de bästa låtarna, det är heelt sjukt lixom, dteä ju bara så fucking bra! Men elen har iaf. varint en ängel och har laddat över alla låtarna ifrån skivan till min data.. :) tack <3.  I och för sig så vara det ju bara för att elles data är cp och hon ville ha dem på sin ipod.. men skit samma, jag fick dem :D haha, dessutom så funkade det inte ens att ladda över låtarna för mn behövde ha något program som inte vi hade (6)..

Pussy


Gårdagen..

Så.. gårdagen blev väl inte direkt som planerat. Jag och ellen hde bestämt oss att inte gå till issas dest för att då skulle kanske ninni typ spionera lite.. MEn jag och ellen kunde inte stå emot. Vi sa til mami  o papi att vi skulle till ellen och sen på promenad, så gick vi till kruthornsvägen istället. Där hjälpte vi issa o micki att fixa lite till festen. Efetr typ 45 min gick vi hem och åt... Men vi tyckte vdet var så kul där bara när vi fixade så vi fråade om kunde gå, och det kunde vi. SÅ vi gick dit vid halv 9 tiden.
Kom dit typ kvart i 9 / 9 och då var allt typ kaos.  Issas mamma kom och började slänga ut folk. Hon hämtade mickis föräldrar som bor precis där och sen så var det dax att slänga ut allt folk. Securitas kom och efter ett tag kom folk med en film kamera? Dem sa att de var från Svt, och skulle filma för agenda? hmm. lite mysko faktiskt. När alla typ gått stack ellen, diana, jag, hanna, august, david, emil o joel typ iväg... Emil, joel o august försvann, men vi andra gick hem till hanna.. Utom lilla david som gick för att hitta dem ( han kan ju inte vara ensam men massa tjejer (x )

Vi var iaf. hos hanna till typ 12, då dianas padre skjutsade hem oss. Hemma typ åt vi och kollade på film jag och ellen :) Men vi typ somnade innan ens halva filmen hade gått xD..

idag fick vi faktiskt gå upp riktigt tidigt för att jag hade tennis träning vid. 10.. ( suuper jobbigt att det är så fucking tidigt !? ) Har precis precsi kommit hem därifrån nu, så nu ska jag väl typ duscha och så och sen har jag nog inga planer..

Hade tänkt att försöka plugg alite och så, men det blir säkert inte så..

pussy, ses i duschen !

HAHA, patetiskt till tusen eller nån med kul humor x)?

Idag såg vi att TRISSE hade fått ett alla hjärtansdags paket xD.. Det var typ massa leksaker och ett kort där det typ stod..

T-a på mig
R- iktigt het
I-nte ful
S- ötnows
S- nygg som fan
E-wlsklingään

Man ba: WTF?!! menar vem gilar honom.? ok inte för att jag känner honom och så men med tanke på var alla andr asäjjer så usch! Ok, man ska inte lita på allt alla säjer, men i det hära fallet tror jag man ska lita på dem faktiskt?
Om det nu var någon som var seriös när de skickade så ver det en patetisk jäävel annars - GO GIRL ! det är bra att driva med folk som är sådära kaxiga ! För det ÄR han ! Om det är nån som vet vem det var/ nått sånt så skriv ! :)

puss på er alla...  utom trisse ; )

Jobbiga brorsor, försenade föräldrar och bajs mycket plugg !

asså baaaaajs.. Moget jga vet men ändå! är bara så fucking sur och jag pallar itne skriva alla svordomar och saker jag tänker ! Först för att jag typ har världens jobbigaste lillebrorsa.. Han  tror typ att jag är helt cp och upprepar allt som han säjjer 10000 ggr. Och typ tjatar och håller på heeeela tiden !!! AAH !
Dessuto så var det så att mamma lovade att hämta mej på min volleyboll eftersom att den i i viby och jag inte har buss kort. Sen när vi slutar sitter jag kvar uuuuper länge och pratar och så.. Gåtr ut och sitter där när det blåser och är svinkallt och sitter där typ en kvart. SEN komemr hon !? DÅ har jag totalt väntat i lite mer än en halv timma, vad är det för tids passning ?! Fet irriterad jag bev asså?!  Dessutom had evi prec. fått  reda p åatt alla "nya" asså de som inte spelat 6-manna med oss förut, sk avara med på söndag. Asså no offence mot någon speciell av er, om nån läser det hära men ändå! Asså vi har kämpat för att ligga så pass bra till som vi gör.. OCh nu sk amassa ntya komma när vi har chans att slippa kvala!? Sp nu komemr hel afucking grejjen bli förstörd.. Mennu kanjag iaf. skriva hemligheten som jag har gåt och hållt på för resten av laget får veta imorgon ! :D Det är att vi ska åka till gbg med laget bara vi so m brukar spela 6-manna <3 och spela Junior SM i öppna gruppen :D<3 Ska bli suuuper kul :D

Och så är det ju så klart så att vi har baajs nycket plugg..
VI har SO där vi ska skriva typ aas mkt om ett lands resurser och så.. Och  jag har typ skrivit 1 max.  
Vi har Sv uppsats till imorgon, som jag visserligen är klar med men det är för att jag
ligger efetr på son oh bara haer jobbat sv.
Vi har Eng sectionwork och prov.
Ma prov, ett G och ett VG
Hemkunsaps prov v. 10, men man måste börja nu, annars får man typ IG "/
Franska prov..

Asså som sagt suuper mkt, det är ofc. inte på en och samma vecka men ändå?!

Linni och tjorven !

haha, satt och kollade i gamla fotto albom och såg en bild på tjorven, mutte, muttan och alla tusen smeknamn vi har till Matilda.. och linnea.. Och då kom jag på att det var ju suuper länge sen vi träffad s så jag sk a ner till dem snart. Asså ni ska veta hur fucking mkt de betyder för mig, ofc. har de sina brister men so what ? det har ju alla. De är seriöst mer som systrar än vänner till meej. Kan bero lite på åldersskillnaden men iaf.  <3

Juste, när jag satt och kollade såg jag oxå en bild på emet !? vet lit emysko, men det var faktiskt så att vi var ganska bra kompisar när vi var små :) haha, lite kul att se en bild på henne så dära mitt blad alklt :)

ska ner till tjorven och linni nu , puss på er ! <3

Gossip giiiirl "/

Så.. idag har jag väl varit i skolan och så.. Somvanligt mkt trååkigt. Tydligen skulle hillevi vara med idag.. Alla, och då menar jag typ alla kollar ju på den nya serien Gossip Girl.. och jag vill sååå grna se den med, men det är lixom så att jag ahr träning då "/ lite jobbigt.. och dessutom så har jag en sån dära gammal tv så det går int eatt spela in programm och sånt direkt på tvn. Så nu har jag varit jätt esmart att jag hr lånat en bok med gossip girl (a) hoppas den är lika br asom serien... Antagligen inte, men iaf. värt ett försöök :)

tjohopp !

Nu har jag någr abilder som jag lovade att lägga upp.. Först på kläderna som jag köpte, och mina skor somn jag köpte förut nån dag.. Och sen så har jag bilder ifrån när jag och ellen hade semeltävling, haha, vi tävlade om vem som kunde äta fulast.. x) ellen vann, men är det verkligen positivt att vinna ne sån tävling :S?


det var då mina kläder, haha, de ser mkt bättre ut på x)



lite, men inte för mkt får man t aoch bjuda på ! x)



Oförberett test "/ !

Har svenska/SO fortfarande, kom prec. på att vi hade ju oförberett test alldeles nyss. Det var typ någon läsförståelse. Man skulle läsa text och svara på frågor, ganska lätt faktiskt.  Men smått irriterande med så långa texter och sen typ inge frågor, kom på att man kan ju läsa frågorna först och sen typ bara kolla svaren.. Då sparar man massa tid. Haha, det gjorde säkert typ alla utom jag, men eftersom att jag är lite seeeg så kom inte jag på det förens nu x)

Hoppas jag får lite flera läsare nu, för nu vet anna, palle, mickis, issa och alla om min blogg. Tänkte först att jag skulle ha en anonym blogg. Asså inte så att jag inte tänker låta vem som hels läsa  utan kod eller så men asså typ så att alla som läser är sådana som jag inte känner. Typ folk man känner via internet och så.. Men sen så är det ju alltid kul med många läsare, så det fick bli som det blev..
Nu ska jag ta och läsa lite från issas blogg, eftersom att hon precis skapat en ny :)

issbellas.blogg.se :) checka !


Hoppsan ! :O

Jag hann tyvärr inte blogga någonting igår, hade lixom fullt upp typ hela daagen ! Först på morgonen gjorde jag inte så mycket, kollade lite tv och chillade och så.. Mamma och sotaren kom vid 1, 2 kom monica. Vi åt semlor,och monia berättade om hen kille som typ var helt cp. Han gick på hennes sons, rickards, 6-års och typ hotade honom med att han skulle på stryk om han inte lekte med honom , som hette ludvig tror jag.. DEssutom försökte han ta och lura av rickard sina pokemon kort och figurer. Fett elak liten kille asså ?!
Monica åkte hem mycket senare än var som var planerat så det tog ett tag tills jag och mamma kom iväg. Vi bråkade lite om massa olika onödiga saker, men tillslut så kom vi iväg. Först åkte vi till Täby och var där till 19.00 då dem stängde. Efter det åkte vi till Kista och var där typ till 21.00.  :) Jag köpte en blå/vitrandig skorta, en grön t-shirt med typ nått mönster på, en svart/vit randig lång tröja. dessutom köpte jag typ ett par typ ljust olivgröna gardiner till mitt rum.. Hoppas det blir fint ! :)

Just nu så sitter jag typ i ett data rum med anna, palle, issa, mickis.. Vi ska egenlitgen skriva på en SO sak om sveriges miljö. Men det är så fucking tråkigt ! Jag fattar int ehur vissa tycker att SO är intressant. DEt är lixom bara helt sjukt super tråkigt !?

pussy <3

yes,yes, yes !

Hahaha, blev precis helt typ överlycklig nätr jag kompå att vi har studiedag imorgon.

Mohahahhahahhahhaaaa ! <33
VIlket betyder att jag kan sova hur länge jag vill mm. Mamma lovade att koma hem typ vid 1 för att sotaren kommer, dessutom ska jag och madre till stan eller någonstans och shoppa :D
Är typ i desperat behov av kläduur ! :)<3 och sånt..

Juste, jag lovade ju att lägga upp bilderna från volleybollen, emn jag gör det imorgon.. Är super trött efter den låååånga volleboll dagen..
haha, det känns typ fett jobbigt att andas, creepy "/ menmen, det går nog över.. men det känns riktigt läskigt fö rdet gör lixom ont oxh så ?
Måste nog sova nu, även fat det är studiedag imorron, är fett trött

nattinatti och puss ! :)<3


Volleyboll :D

Så, idag hade vi volleyboll turnering.. Mamma pappa, marcus och oscar åkte iväg för att killarna skulle spela banndy (ute) någonstans löångtborta. så de åkt etidigt, Gabbie kom och hemtade meej och jag fick åka med dem till Vallentuna, där vi spelade.. Idag gick det ganska bra tykcer jag, vann över Södertälje och någon mer tror jag. Och sen förlorade vi 2 gånger mot samma vallentuna lag. "/ .. Vi spelade iallafall så pass bra att vi kom till finalen. Där vi mötte Vallentuna då.. Carro ( våran passare som vi desperat behöver) hade då åkt och dissat oss för sina "gnäggande grisar" enligt mig och "underbara fin a hästar" enligt henne. Menmen, vi förlorade iaf. finalen och kom 2 a. Men jag emelie och gabriella spelade iaf. jätte bra, ochj kämpade och så.. men, det gick som det gjortde.. Skulle tom. varit svårt att vinna överdet dära vallentuna laget om cvarro varit med, så det var förståeligt att vi förlorade.
Juste ! det var vårat andra sollentuna lag som vi vann över :).. men det gick int eså bera för dem sen heller, fö rat de förlorade matchen om 5-6e plat soch blev på så sätt 7a. Låter lite mysko, men asså om de förlorade så åker de ner till röd grupp ( näst bästa) och då åker de som vann röd upp därför kommer de a utomatiskt 7a istället för 6a -.-
Det betyder att om int evi typ vinner röd grupp i 6-manna, U17 så kommer vi behöva kvala in till att spela slutspel i 6-manna och det kvalet går samtidigt som några utav dem som ska spela 6-manna sk akvala trill U15 slutspel.. SÅ det krockar, på så sätt  kommer vi typ missa slutspelet i 6-manna, riktigt tungt :'(
Vi få rhelt enkelt se till att spela br anäst ahelg då det blir 6-manna..

Nu måste pappa ha datan, hörs sen, ciao ! <3

Ska lägga in lite bilder på när vi spelar volleyboll senare ikväll med :)

Melodifestivelen

Har precis kollat på alla bidragen på melodifestivalen, och mina favoriter var: Lullaby och I love Europe.. Han som sjöng lullaby var ju bara såååå söt <3, och låten I <3 Europe var lixom lite rolig, men mest typ.. pinsam x) haha, fett gullig gubbe som står och sjunger I <3 Europe med massa tjejer dansandes omkring :)
FETT SÖÖTA ASSÅ ! <33
pussy, <3

Grattis !

På söndag, imorgon, fyller Issa BYXMYNDIG ! <3:) Glöm inte att gratta henne, issbella @pläjjah !




PUSS <3:)

Jippie !

Jaa, det var ju så att jag hörde det dära om tokio hotel och blev typ helt galen. Gick till vallen för att prata med ellen och erika som inte svarade på sina mobiler. Där blev det gråt, gråt, och mer gråt..  Försökte försäkra oss om att det inte inte var sant, men det gick inte så bra. Vi gick hem och så, träffade ellen senare, då hade mamma ringt och berättat att hon hade kollat mer på datan och såg att det inte var sant. Hon kollade typ cnn, svd, dn, bbc mm. Alla blev överlyckliga, men var ändå inte riktigt säkra, jag menar man kan aldrig vara 100 % säker. Men vi kom iaf. fram till att det inte var sant dessutom skulle det nått oss fortare om det vore sant för det stod att det var i tisdags och det kan inte ta så lång tid för det att spridas, det är faktiskt en stor nyhet. Men jag och ellen satt iaf. hemma hos henne och tröst åt och var lite små deprimerade. Jag missade gympan för att gå till vallen, lite irriterande, eftersom att jag tröst åt sen "/
Ellen skulle typ bort till erika och äta sen så jag stack hem. Här har jag typ suttit inne på datan och avgudat dem och deras musik, som vanligt.
Snart ska väl jag gå upp och kolla på tv, det är ju faktiskt melodifestivalen idag.. veet att det int eär så super duper br a,men det är ändå typ en tradition. Att sitta hela familjen uppkrupna i soffan/fotöljer mm. och äta typ chips och koll apå melodifestivalen.

Pussy, btw. fattar inte vilka/vilken fucking idiot(er) som hittar på något så hemskt att de är döda och sen typ skickar runt en hemsida med det :@

HATA !

Alldeles nyss skickade august den här filen till mej : http://147.102.135.118/cnn.html vet inte om den gå ratt titta på men vem fan bryr sig ! Det står iaf. att bill och tom är döda. Om det är sant kommer jag fan ta självmord !
 
Men om august ljuger då kommer jag fan mörda honom så fucking sur är jag NU !!!!

JAG HATAR FOLK SOM DRIVER OM ANDRAS LIV ! FATTA DET ?!
:@


Tröööött!

Så idag är detalltså lördag, alla andr atyp döör för löradagr utom jag.. det ända jagh gör på helgen är typ att träna "/ har precis nu komit hem ifrån min tennis träning 10-11 som gick SKIT. min tränare hålelr på och fixar om mina slag så INGET funkar nu .. Sen vid 14-16.30 så harjag gymnastik träning. Visserligen väldligt roligt men super jobbigt! Längtar verkligen till att bara få ligga i soffan och kolla på tv tills man typ osmnar <3.
Imorgon har jag volleybollturnering i Vallentuna. Ska spela Sthml volley, får hoppas det går bra :) Jag är iaf väldigt nöjd ,med mitt lag :) Emelie, jag, carro och gabriella :D. Hoppas, hoppas, hoppas inez och johanna kommer, saknar sönder maaj <3.. För er som inte vet så gick inez o johanna i sollentuna med mej förut, men slutade för att börja i vallentuna istället eftersom att det är mkt närmare till vallentuna för dem:'(
JUSTE, fick reda på en liten, eller faktiskt ganska stor hemlighet igår som jag jättesuperduper gärna skulle vilja skriva här, men det kan jag inte, för då blir det ju ingen hemlighet, right?
Ska nog ta och duscha snart, innan näst eträniung börjar..

eller nej, palla, duschen är upptagen, kan duscha sen.. men nu ska jag iaf. gå och ta något att äta
pussy<3

"Amen, Jävla pussy", made by Fabian.. right jossan <3


Jaap..

Så.. idag har jag varit i skolan, istället för att ha en vanlig vikarie på våran inställda lektion idag så fick vi anders, våran gympalärare JIPPIE !!! <3  *NOOOOOOOT !!!*. Var en lugn dag idag. Haha, juste kom precis på vad jag drömde inatt..Jag drömde att August typ hade hål i öronen (båda) och då ville han typ låna mina örhängen, sen fick jag aldrig tillbaka dem "/.. haha, trodde de var borta sen när jag vaknade, fick typ värsta paniken x).
Efter skolan gick jag på volleyboll + fysen, men sen när mamma skulle hämta mig (som hon lovat !) så kom hon aldrig, jag satt och väntade typ superlänge ( 30-45 min) tills pappa sen kom, och det var lixom inte ens så att han visste att jag var där utan han bara svände förbi för säkerhetens skull.. Tur för mig :)
Så, när jag kom hem var jag sur på mamma.. ganska länge, tills jag skulle gå upp för att titta på Tv. Då tänkte jag " vem fan sängde dörren till mitt rum" sen kom jag på att "vänta, jag har ju ingen dörr, JAAAAAA!!!! en dörr TACK PAPPA/MAMMA <3 " haha, för er som inte vet så var det ju lixom så att jag och pappa bråkade, jag stängde in mig på mitt rum, och lixom när pappa försökte komma in och jag försökte hålla honom ute så lixm... gick dörren sönder "/ men skit samma, för nu har jag en ny <3
Jag och mamma bestämde oss iaf. att åka till kista efter maten. Där köpte jag en vår jacka, ett par skor ( jag är desperat efter skor, jag har 0 (nu 1) par jag kan ha !!!) se bilderna.. OCh så köpte  jag strumpor x).

Så en dålig dag blev ganska fort till en mycket bra dag :)<3
Puss
Här är då jackan jag köpte, väldigt nöjd med den, än så länge !


Fanns tyvärr ingen bild på skorna men skitsamma, ni får se dem om vi träffas :)

yeaaah ! :) och blää .. "/

maha, vi gjorde semlor på hemkunskapen idag, jippe, fett gott. fast vi fick inte äta dem"/ , skulle spara dem till nästa vecka.. dem kommer smaka bajsskit :/.. juste, kom på att vi ska ju ha inställd Gympa imorgon, JIPPIE på det med, men tyvärr (!!!!!) så ebjöd sig guli att ta en extra so lektion med oss :@. Det hade i och för sig varit helt ok eftersom att vi håller på med ett projekt om resurser och miljö och sån skit. Fas det värsta är att vi ska få VIKARIE ! Så vi ska alltså ha vikarie på en lektion som vi egentligen inte ska ha!? riktigt CP.. och MYCKET irriterande "/

Pumps !

Kollade runt lite och hittade dessa supersöta svarta klassiska pumps av märket Donna Girl, de kostar bara 399:- riktigt bra tycker jag :) ska jag slå till och köpa ett par fina pumps till våren ? Eller skaj ag vänta och se om jag hittar andra, isåfall, någon som har tips ?



jaoo, :)

Så idag var det alltså inställd mentorstid, annars var det en helt vanlig dag.. Jag skrev klart min uppsats på datan, vilket är skönt för nu kan jga ägna alla SO/svenska lektioner till SO :) 
Juste, vi fick inställd livskunskap idag oxå.. det var riktigt skönt, både för att vi fick sluta typ en timma tidigare och för att jag hela dagen varit nervös för just den lektioen.. redan imorse kände jag att jag int eville gå till skolan bara på grund av den dära lilla timmen .. Jag var typ nervös för att idag ska vi debattera framme framför ala andra.. och det är juinget problem, bara det att det ska vara på engelska.. "/ och jag som typ suuuger på engelska !? dessutom är det helt Cp ämnen vi ska debattera om, detär så att vi skj aoxå ha en typ karaktär.. Så när vi debaterar ( nästa onsdag, LÄNGTAR INTE!!!) så sk ajag vaar typ en 80 år gammat tant som är personalchef och typ är för abbort.. Jag ska vaar med sakid jipie *not* int efö ratt detär något fel på honom så men asså jag vill hellre vara med någon som tycker om at prata mer, om man säjjer så :) sakib ätr ändå ganska tyst av sig, vilket kan bli jobbigt efetrsom att jag är väldigt blyg :S.
Efter skolan var det dax. för volleyboll, kul men asså lit ejobbigt eftersom att mina shorts är boorta så jag fick spela i mjukisbrallor suuper varmt !!!
haha, kom på det att jag är en helt annan person när jag är på volleybollen.. jag är helt hyper ochgår ruynt och fjantar mej och bara finns.. kan säjj aprecis vad jag vill utan att tykcva det ä rpinsamt eller något :s.. lit emysko..
jag tror attdet kan bero på att vi bara är tjejjer( och christer) där.. När killar är med brukar det vara så¨att man inte riktigt kan slappna av tpy.. att manb måste visa att man är mogen och duktig och framför allt inte ser helt cp ut, vilken man kan göra när man flummar. Det blir lixom mera spänt när killar är med.. man har typ som en status man måste hålla.. :) nå menar jag inte så att jag har värdens högst status och är jätte populär men ändå, det blir som en press.



Haha, lisa här har jag bilder på deej, gumman :)<3

det var lixom så att min lilla favvo lisa klagade på att jag inte hade några bilder på henne min pea, så nu ska jag faktiskt ta och lägga in typ alla ( inte för att det är många) bilder jag har på lisa på den hära datan
(visst är jag snäll <3 )
Puss på dej <3


jahapp, inställt igen..

Så nu sitter jag här i elevrummet halvt irriterad och ahlvt  glad.. Irriterad är jag för att våran mentorstid var inställd, utan att någon hade sagt något.. Och när man frågade på expiditionen sa de att det skulle vara men ofta att det är lektion när lärarana isåfall skulle kommit försent, det är folk i klassrummet och Cath sa igår att vi sk ulle ha imnställt.. "/ svårt val, men vi stack iaf. Jag är oxå glad för att vi har inställt, för nu har vi en timmas rast (typ).. ganska chill. Och fett tur för ellen som annars skulle ha komit försent :)
Sen idag ska vi ha CP bild men missbildade CP olle.. xD förra veckan sa august faktiskt till honom att han var cp, fet kul asså !
Så nu sutter jag iaf. här i elevrummet och typ tråkar, ska nog gå och spela fotbollsspell me hanna, jasmine,diana und mickameela:)
pussy
Slänger in en fin liten sommar blomma bara för att jag längtar såååå till sommaren ! :)<3

Dagens..

Dagens humör: Uttråkad i skolan, men desto gladare med ellen sen.
Dagens borde: Ha pluggat
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens klädsel: Mörkblåa jeans, rutig skorta m. vi tröja under, skärp i midjan.
Dagens planer: skolan, plugga, piano, blogg, pea
Dagens vill ha: Nya kläder, väska, skor, rum..
Dagens längtan: Vill ha sommar!
Dagens beroende: Typ, ellen xD?
Dagens jobbigaste: Trappporna till skåpen i skolan ( haha, jag är latmask)
Dagens irritation: Jävla skitvädet
Dagens låt: Tokio Hotel - An deiner seite (ich bin da)
Dagens vän: Ellen Pettersson
Dagens onyttiga: Haha, ellens godis, semla och chokladboll :D
Dagens dryck: typ, vatten, har nog inte drukit nått mer "/?
Dagens händelse: Äta semla fulast tävling m. ellen
Dagens middag: Hoppsan, jag har inte ätit middag, bra med påminnelse (fast klockan är typ halv 10)
Dagens bästa: Sovmorgoon till 10.45
Dagens sämsta: ellen m.fl. har sovmorgon imorron fast inte jag har det "/

Oj,oj,oj

Blev riktigt förvånad när jag såg hur suuper långt det förra inlägget blev så jag vara bara tvungen att skriv aett nytt ( ser ungen riktigt koppling där men skit samma )
det är ju faktiskt sjukt roligt att skriva blogg, asså man lixom inte tänker utan baar skriver, går igensom vad som hänt under dagen utan någon ansträngning.. väldigt härligt. Bara för att jag nu sitter och tpy tänker på vad jag ska skriv aså komme rjg ainte på ett skit ( det kan ju förstås bero på att jag typ skrev om allt i förra inlägget. Ellen gav mig några tips på hur jag skulle få min blogg att bli så bra som möjligt (tack <3). hon tyckte att bland det viktigsáste var att man inte skulle gå tillbaka och radera det man tidigare skrivit utan att man baatska skriva sånt man känner och tycker utan att tänka på stavning eller grammatik. Menlilla gumman, det tror jag är ganska omöjligt, som ajg skulle skriva precis hur jag ville (dvs. utan att fixa stavfel mm. ) skulle min blogg vara totalt oläslig. Det skulle bli kaos och man skulle inte fatta någonting.. förresten , kolla in ellens blogg, skitbra, ellenslife.blog.se..
kom just och tänka på en bok som min farmor läste förut( j ag vet, mysko sak att tänka på) men ifa. det var typ en bok utan sammanhängande ord, som bara var massa massa ord sida efter sida utan någon mening. Men om man tänker efter så borde ju en sådan bok vara en sådan som man får bestämma lite själv i vad man tycker att den handla om.. Fööresten den boken vore riktigt rolig att recensera i skolan, måste nog ringa och fråga vad den hette..

byebye <3

 
det är typ jag innan jag vet hur jag ska böja skriva ett nytt blogginlägg eller nått :)


Shuue bree människor !

Jag har du tänkt att börja skriva blogg. Den kommer att handla om mitt liv, mina känslor och annat skoj som har med mej att göra. 
Just nu är jag riktigt irriterad på bloggen eftersom att det typ var omöjligt att fixa den. Först när man skulle fixa namn så tog det typ huur lång tid som helst eftersom att alla namn typ är upptagna (det är tydligen väldigt populärt att blogga). Sen mär jag äntligen fixat ett namn så måste man ju fixa designen, och det var ju ännu svårare (!) Ni som har fina bloggar, tex. ellenslife.blogg.se och kissie.blogg.se måste jaga bara säga tt ni måste vara typ suuper smarta för att fatta alla de cp saker man ska fylla i för att få bloggen att se ut som man vill. Så här blev ialllafall resultatet efter denna långa tids slit.. JAg blev inte helt nöjd, men det är en Ok början :)
denhär bloggen är faktiskt den tredje jag startar på bara två dagar. Igår startade jag en som hette hannyt eller något sånt, men jag blev inte nöjd med namnet så jag gjorde en ny ´(med ellen) som fick heta hankypankyy, inte heller den blev jag nöjd med namnet på.. bli inte förvånade om jag snart byter igen, men då ska jag vara lite smart och ha kvar denhär och länka till min nya :)

Idag i skolan var dte riktigt chill, bara tre lektioner.. Vi hade svenska, super duper roligt eftersom att vi håller på med uppsatser och jag faktiskt är riktigt nöjd med min början ( förvånadsvärt). Efetr den hade vi vittid, där vi hållerpå med våran (totalt misslyckade) musikal grease. Efetrsom att jag spelar rektorn (xD) så är jag typ med i två scener, och ingen  av dem gjorde vi idag så jag kunde skriva kjlart min uppsats. Resultatet av uppsatsen blev inte riktigt som jag trodde den skulle bli men den blev ändå ganska bra.. I alla fall så hade vi franska lektion som sista, men innan den smet jag och ellen till ica föratt köpa goodiis som vi sedan åt i bibblan :) ellen som tydligen var heelt säker på att vi skulle börja halv hade fel, och vi kom aldeles försent. och CP Kajsa dampade " jagh vill inte höra "började vi nu" nni VET att vi börjar halv och jag vill inte höra något annat" så höll hon på.. Och vi som faktiskt trodde átt vi började halv (!)..
Efter skolan så var jag med ellendellen (min lilla gaybajskorv) hemma hos maaj..  Vi skapade då somsagt den gära andra bloggen ( hankypankyy) men den fick hamna på soptippen (förlåt ellen ). När vi hadë hållt på och fixat och trixat med bloggen typ suuuper länge så bestämde vi oss för at laga kladdkaka (mums).. Men innan vi hann börja såg jag at vi hade en semla kvar ifrån igår, så vi tog och delade på den istället.. haha, vi tävlade om vem som kunde äta semlan fulast xD.. ellen vann, hon åt verkligen som en gris(!) är det verkligen positivt att vinna sånna tävlingar :S? semlan var väl sådär, lite för mycket grädde och så tycker jag "/..
Juste, i skolan så fick jag höra att Johns mentorsgrupp (dvs. ellen och halva klassen) skulle ha inställd hemkunskap !!! Fuck våran hemkunskapslkärare asså! fett taskigt, dem andra börjar inte föräns vid 10.50, medans vi men Catherine börjar 8.20 som vanligt !!! Fett taskigt, från och med nu och bara därförf så typ HATAR jag våra suuper sega hemkunskapslärare (xD)

Förresten har du tänkt på en sak, alla hemkunskapslärare och kockar mm. ör typ överviktiga.. De ska ju faktiskt lära ut hur man äter nyttigt och så, ändå så är många riktiga tjockisar ( tex. våran )
haha. nu har våran stacxkars hemkunskapslärare fått ta myckewt skit, men tro mej, du skulle oxå dampa om du hade henne..

Byebye

slänger in en suuper gammal bild på anna mickis och ellen oxå, bara för att de är så sööta :)<3


RSS 2.0